Annonce
Odder

Lagkage og landsindsamling

Der kommer ingen frivillige fra Kræftens Bekæmpelse og ringer på døre 16. august, men det betyder ikke, at man ikke kan bidrage til landsindsamlingen. Arkivfoto: Jørgen Outzen
Der er blevet tænkt ud af boksen hos den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse, for hvordan laver man en landsindsamling uden at ringe på døre.
Annonce

Odder: Man skal ikke sidde klar med pengene 16. august og vente på, at Kræftens Bekæmpelses indsamlere kommer forbi. Det gør de nemlig ikke i år.

- En del af vores indsamlere er i risikogruppen, og desuden så vil vi ikke være med til at øge risikoen for smittespredning i Odder, når du der stort set ikke er nogen med corona i vores kommune, forklarer Vibeke Bjerregaard Iversen fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Odder.


Vi tror, der vil være mange lukkede døre, og har heller ikke selv lyst til at gå ud og banke på, og på den måde eksperimentere med noget, der kan skubbe til den lave smitteprocent i Odder.

Vibeke Bjerregaard Iversen, indsamler


- Men jeg kommer til at savne snakken med de mange mennesker, man møder, når man samler ind, fortsætter hun.

Derfor gik hun og resten af lokalafdelingens bestyrelse i tænkeboks for at finde en måde at kombinere indsamling med et møde mellem mennesker - selvfølgelig med behørig afstand og masser af håndsprit.

Annonce

Kager på køl

Frivillige er derfor lige nu i gang med at fylde fryseren med lagkagebunde, som på dagen bliver samlet til lækre lagkager med den kendte Kræftens Bekæmpelsessløjfe på toppen lavet af friske ribs.

- Vi håber, at vi på den måde kan lokke folk op forbi Torvet og Centralhotellet til et stykke lagkage, en kop kaffe og mulighed for en snak med dem, der kunne have lyst til det.

Lagkage og landsindsamling finder sted søndag 16. august, og det er mellem klokken 10 og 16, at der vil være mulighed for at give en skilling til indsamlingen og spise et stykke kage ved samme lejlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce