Annonce
Horsens

Lagersalg blev udskudt - Nu er Hay klar til seks dages rykind

Hay har sat dato på en ny omgang lagersalg i Horsens. Arkivfoto
En tragedie satte i april et Hay-lagersalg på standby. Nu gennemføres det planlagte lagersalg i fabrikshal.

Horsens: Nu gennemfører Hay et seks dages lagersalg, som i april blev aflyst.

Designgiganten, der har rundet en årsomsætning på milliard kroner, har samlet en stor portion udgåede varer, fotoprøver og 2. sorteringsvarer, som på lagersalget sælges med op til 70 procent rabat. Der er tale om både møbler, tæpper, havemøbler, lamper og accessories, og der vil løbende komme nye varer til i løbet af de fem dages lagersalg, fremgår det af et opslag.

Lagersalget foregår i en nedlagt fabriksejendom på Hattingvej, som Hay købte i februar. Der er indgang til bygningen fra Islandsvej 6, og det er muligt at parkere på blandt andet Dyrskuepladsen samt på Norgesvej og Islandsvej.

Der er tyvstart til lagersalget torsdag 20. juni for kunder med billet.

Fra fredag 22. juni til tirsdag 25. juni kræves der ikke billet, og indgangen er gratis. Nærmere oplysninger om åbningstider med mere findes på hjemmesiden Lagersalg.com.

Hay er delvist ejet af Troels Holch Povlsen, som påskesøndag mistede tre børnebørn i et terrorangreb på et hotel i Sri Lanka. Det var på baggrund af denne tragedie, at Hay valgte at aflyse det planlagte lagersalg i april.

Annonce
Det har tidligere været et stort tilløbsstykke, når Hay holder lagersalg i Horsens. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Folkedomstolen i aktion

Skulle hun have været dømt for uagtsomt manddrab, den 28-årige kvinde, der i maj måned sidste år overtrådte færdselsloven og som konsekvens af det kørte ind midt i et cykelløb og ramte en 18-årig cykelrytter, der et døgn senere døde af sine kvæstelser? Nej, mente retten i Aarhus, der mandag middag idømte den 28-årige kvinde fra Odder en bøde på 1500 kroner. Det er samme bøde, som man får, hvis man taler i mobiltelefon, mens man kører. I den situation får man også et klip i kørekortet. Det koster også en bøde på 1500 kroner at køre imod ensretningen uden at ramme nogen, eller at køre mellem 84 og 90 kilometer i timen i en 70 kilometers zone. Hvis der er vejarbejde, bliver bøden fordoblet. Ikke overraskende har dommen i cykelløb-sagen affødt mange kommentarer på diverse Facebook-sider. Ikke mindst kommentarer, der udtrykker undren over, at det kun koster 1500 kroner at køre et andet menneske ihjel. Retsfølelsen er krænket, er overskriften for mange af de kommentarer, der vælter ind på de sociale medier, hvor folkedomstolen peger på alt fra lang fængselsstraf til fratagelse af kørekort. Dommerne i folkedomstolen har talt. Dommen er for mild, retssystemet en hån og retsfølelsen sat ud af spil. Men god gammeldags forargelse er heldigvis ikke nok til at afgøre en passende dom. For hvilken straf er egentlig den rigtige, når man ved et uheld tager et andet menneskes liv? Vil en fængselsstraf overhovedet give mening? Hun gjorde det helt sikkert ikke med vilje, og hun har formentlig straffet sig selv hvert eneste sekund siden den fatale dag i maj sidste år. Forældrene får ikke deres søn tilbage, og man må formode, at den 28-årige uanset straffens størrelse vil undgå at gentage fejlen resten af livet. Og er straffen ved at skulle leve resten af livet med bevidstheden om, at hun har taget et andet menneskes liv, måske ikke straf nok. Og at hun ved, at hun i nogles øjne slet ikke burde gå frit rundt.

Annonce