Annonce
Læserbrev

Lad skyttegravskrigene være fortid i dansk transportpolitik

Jeg håber, vi kommer til at se et samlet Venstre, der vil involvere sig, søge indflydelse og være i arbejdstøjet, frem for den ukonstruktive linje, som Troels Lund Poulsen lægger for dagen.
Annonce

Læserbrev: Troels Lund Poulsen (V) bekræfter her i avisen (læserbrevet "Jeg sigter meget præcist på de røde" bragt 18. september, red.), at vores fælles infrastruktur i hans optik i høj grad er en politisk kampplads.

Det er meget ærgerligt.

Jeg mener nemlig, at erhvervslivet, pendlerne og andre trafikanter, der hver dag sidder fast i lange bilkøer, er alt for vigtige til, at vi politikere fortsætter den skyttegravskrig, som transportområdet ofte har været offer for.

Derfor er jeg også glad for, at langt de fleste partier har erklæret sig klar til brede forhandlinger om en plan for fremtidens infrastruktur.

Det samme budskab har jeg hørt fra Venstres transportordfører, og det er jeg meget glad for.

Når det er sagt, så er jeg naturligvis godt klar over, at man i Venstre har forskellige holdninger til, hvordan man skal handle som opposition, og det skal jeg - heldigvis - ikke blande mig i.

Jeg håber dog, at vi kommer til at se et samlet Venstre, der vil involvere sig, søge indflydelse og være i arbejdstøjet, frem for den ukonstruktive linje, som Troels Lund Poulsen lægger for dagen.

Benny Engelbrecht. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce