Annonce
Debat

Lad os vise respekt for superligaholdets præstation

Annonce

Læserbrev: De resultater, superligaspillerne og teamet omkring AC Horsens har skabt på det seneste, er i høj grad anerkendelsesværdige. For femte år i træk har byen nu et fodboldhold i den bedste række.

Imod alle odds, vil nogen sige.

Det fornemme resultat kalder på opbakning fra alle byens fodboldinteresserede og fra klubbens sponsorer, og denne opbakning bør fremadrettet kunne ses i bestyrelsens prioriteringer.

På bestyrelsens vegne udtaler formand Bo Pinholt den 1. juli: "Vi har stille og roligt gearet op på vores ungdomsakademi i de seneste år, og man kan ikke sammenligne de to ting (superligahold med akademi)."

Helt enig. Man kan ikke sammenligne de to ting, fordi det ene er det andets forudsætning, fordi unge, der stiler efter et mål, har udgangspunkt i et forbillede. Det gælder især i sportens verden. Derfor er det af afgørende betydning, at spillerne i klubbens ungdomsakademi har dygtige superligaspillere, som de kan identificere sig med og på et tidspunkt måske træne sammen med.

Vi ved alle, at et velspillende superligahold trækker mange tilskuere til kampene. Flere tilskuere og tv-seere tiltrækker sponsorer.


Vi ved alle, at et velspillende superligahold trækker mange tilskuere til kampene. Flere tilskuere og tv-seere tiltrækker sponsorer.


Med andre ord vil det fastholde AC Horsens i den opadgående positive spiral, klubben befinder sig i øjeblikket. Uden superligahold havde det ikke været muligt at udvikle det nuværende ungdomsakademi.

Lad os vise respekt for superligaholdets præstation ved at møde talstærkt frem på tilskuerpladserne i håbet om, at klubbens sponsorer også fortsat giver klubben og spillerne den velfortjente opbakning. En forøgelse af det økonomisk eråderum bør afspejles i bestyrelsens fremtidige prioriteringer og tilfalde superligatruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Video: Det gik bare så stærkt, siger evakueret butikschef

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce