Annonce
Debat

Lad os købe julegaver hos lokale butikker

Niels Flemming Hansen. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Læserbrev: December måned er forventningernes tid med duften af kanel, gader pyntet med juleudsmykning og velkendt julemusik.

I stearinlysets skær kan man opleve julen nu, men også tænke tilbage på barndommens jul. I disse kolde og mørke måneder har vi brug for noget at se frem til, specielt efter et presset år med corona og restriktioner.

Men det bliver svært for butiksejere og lokale erhverv at mærke julefreden sænke sig i år.

Den økonomiske krise efter covid-19 betyder, at de kæmper for at holde sig oven vande. Og med nye restriktioner bliver butikker endnu mere udfordret.

Vi har dog mulighed for at hjælpe dem.


Nedlukningen i år var en stærk påmindelse om, hvor meget fællesskabet betyder. Vi er sociale væsener og har brug for hinanden. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at købe vores julegaver hos lokale butikker. På den måde sætter vi gang i den lokale vækst og sikrer, at folk ikke bliver arbejdsløse.

Niels Flemming Hansen


Nedlukningen i år var en stærk påmindelse om, hvor meget fællesskabet betyder. Vi er sociale væsener og har brug for hinanden.

Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at købe vores julegaver hos lokale butikker. På den måde sætter vi gang i den lokale vækst og sikrer, at folk ikke bliver arbejdsløse.

Vi har fået udbetalt tre ugers feriepenge, netop for at sætte gang i forbruget.

Den danske økonomi er hårdt trængt i år, og fællesskabet er udfordret. Det er her, at vi som forbrugere kan være med til at bestemme, hvad der skal ske - vi kan vælge at hjælpe hinanden og det danske fællesskab ved at købe lokalt.

Jeg er rigtig tilfreds med, at danskerne nu får udleveret de sidste to ugers feriepenge. Vi mener, den er helt gal, når regeringen holder på folks egne penge, specielt når vi stadig er i midt i en krise.

Vi kæmpede for at få feriepengene udleveret og gik udenom regeringen for at sikre aftalen.

Vores økonomi har brug for et boost, og det får den, ved at folk kan handle, som de vil. Det er godt nyt, at vi nu kan gøre det.

I år kan vi bestemme at støtte hinanden og den danske økonomi. Derfor opfordrer jeg os alle til at handle hos lokale erhverv. Det er den glædeligste måde, vi kan fejre sæsonens højdepunkt.

God jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce