Annonce
Horsens

Lad os hylde dem, der gør noget ekstra: Et skulderklap i en særlig tid

Tegning: Julius
Horsens Folkeblad vil gerne hylde alle dem, der i denne helt specielle tid gør noget ekstra for andre. Derfor uddeler vi - på behørig afstand - skulderklap og fortæller de gode historier.
Annonce

Horsens: I en tid, hvor de negative historier er i flertal og fylder os med bekymring, vil vi på Horsens Folkeblad gerne slå et slag for næstekærlighed og medmenneskelighed.

Horsens er - sammen med resten af verden - i en situation, de færreste af os nogensinde kunne have forestillet os, at vi skulle ende i. Flere sidder isoleret hjemme hos sig selv uden mulighed for at komme ud.

Og hvad gør vi så? Vi rykker sammen - hver for sig, som statsministeren har bedt os om.

I venne-grupper, i familier, i nabo-grupper og i grupper på sociale medier, hvor hundredvis tilbyder deres hjælp til indkøb, hundeluftning og fjernaktivering af børn, der sidder hjemme hos forældrene, fordi skoler og institutioner har lukket. Det sker bl.a. via den nye gruppe, som Horsens Folkeblad har skabt: "Corona: Horsens hjælper Horsens."

Annonce

Hvem har hjulpet dig?

Men hvem har hjulpet dig? Og hvordan? Og hvorfor var lige netop denne hjælp særligt rar/nødvendig/overraskende/rørende for dig?

På Horsens Folkeblad vil vi gerne bringe de gode og positive historier frem i en tid, hvor der ellers er nok af det negative. Vi vil gerne hjælpe dig med at sende en ekstra tak og et skulderklap (på behørig afstand i disse tider) til én, der har gjort lige det ekstra, der spreder lidt lys lige nu. Og så vil vi gerne dele eksempler på alt det gode, vi lige nu gør for hinanden, med vores læsere.

Det kan være naboen, der handler for dig.

Vennen, som ringer og giver dig håb, grin og optimisme i en hård tid.

Ham, der synger ekstra højt fra altanen, så du kan lytte med og ikke kan undgå at grine.

Hende, der på sin Facebook-side byder ind med underholdning og aktivering til børnene.

Ham, der giver lektiehjælp, der er til at forstå.

Du kan sende din indstilling på mail til abl@hsfo.dk - mærk mailen "Et skulderklap".

Husk at skrive en begrundelse samt dit eget navn og telefonoplysninger, så vi sammen med dig og den, du indstiller, kan fortælle nogle af de gode historier i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce