Annonce
Debat

Lad Horsens blive kendt som et sted, hvor vi tager os ekstra godt af hinanden

Anders Bruun Rasmussen. Privatfoto

Læserbrev: "Intet menneske er en ø, en verden for sig; ethvert menneske er et stykke af fastlandet, en del af det hele."

Sådan skrev digteren John Donne engang i starten af 1600-tallet, men ordene giver også mening i dag, og i denne coronatid er de måske mere aktuelle end længe.

Jeg tror, vi mennesker har fået bildt os selv ind, at vi kan klare os selv.

Understøttet af økonomiske og tekniske fremskridt er den utopiske tanke om, at mennesket er et uafhængigt individ, vokset frem.

Men det er det modsatte, utopien er blevet dystopisk, og i denne tid, der næsten minder om en af streaming-kanalernes dystopiske serier, er det godt at minde hinanden om, at vi mennesker i vores inderste væsen er sociale væsener.


Og hvis vi ikke knytter bånd med andre, er det svært at udleve vores potentialer - og faktisk også svært bare at være til.

Anders Bruun Rasmussen


Og hvis vi ikke knytter bånd med andre, er det svært at udleve vores potentialer - og faktisk også svært bare at være til.

Må denne tid minde os om vigtigheden i at være der for hinanden, og må vi huske at have øje for dem, der ikke trives pga. restriktioner og andre benspænd.

Måske er der en, du skal ringe til i dag?

Med ønsket om at Horsens må blive kendt som et sted, hvor vi tager os ekstra godt af hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

AC Horsens For abonnenter

Askou har skabt et superligahold: AC Horsens' forvandling fuldbyrdet med dramatisk sejr

Annonce