Annonce
Horsens

Lad de ældre blive længst muligt i eget hjem

Nils Sjøberg. Privatfoto
Annonce

Nu er jeg snart færdig med mit lille år i Folketinget. Oplevelsen har været stor og sjov gennem talrige debatter, medieoptrædende og møder. Dog er det, som har gjort allermest indtryk, og som har fodret mit politiske arbejde besøg hos virkelige mennesker.

Her var jeg i foråret, inden coronakrisen rasede, på besøg i Fredericia Kommune for at se til deres projekt; Længst Muligt i Eget Hjem. Her blev jeg taget imod og gjort klogere af deres visitationschef Hanne Rasmussen. Her kunne jeg se, hvordan vi i hele landet kan være med til at forbedre den kommunale ældrepleje, hvis vi som folkevalgte på Christiansborg og især i kommunerne, bliver enige om det.


Ordningen skaber tryghed, selvstændighed og livskvalitet hos den ældre.

Nils Sjøberg


Ordningen skaber tryghed, selvstændighed og livskvalitet hos den ældre, at man kan blive i sin egen bolig så længe som muligt. Det er også en kommunal prioritering, som jeg ikke skal gå for meget ind i som Christiansborg-politikker. Men det var fantastisk at opleve, hvor meget det betød for de ældre. Det er den oplevelse, som jeg vil tage med videre i mit politiske arbejde – for det er vigtigt at sætte de ældre borgere før systemet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce