Annonce
Horsens

La Vie lader Riis fortælle om livet som et mærkeligt menneske

Bent Riis arbejder på en ny bog; en samling Horsens-fortællinger, der med forfatterens sans for det skæve beretter om personligheder og steder i byen. Arbejdet med bogen smitter nu af på et nyt foredrag. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Stedet er Restaurant La Vie. Emnet er "livet", og tingene går på den måde op i en højere enhed, når man på torsdag kan opleve et nyt foredrag med den erfarne fortæller Bent Riis.

Riis gør sig især udi den horsensianske lokalhistories mere underfundige sider, og når han på torsdag kl. 19.30 indtager La Vie i Thonbogade, sker det under overskiften "Hvordan man lever som et mærkeligt menneske".

Foredraget udspringer ifølge Bent Riis af arbejdet med en ny bog, han barsler med.

I bogen fortæller han om markante personligheder, miljøer og hændelser i Horsens i 1960'erne, 70'erne og 80'erne.

Han vil blandt andet fortælle om det "skandaleombruste Galleri Riis og Givskov, som eksisterede i Grønnegade fra 1981 til 1987. Den ene af indehaverne var Bent Riis' bror.

Det var et galleri som flere gange blev meldt til politiet. En af gangene havde Poul Riis og kunstneren Allan Glob lavet en blå streg gennem en del af byens centrum.

På grund af corona er der begrænset plads til foredraget. Restaurant La Vie lukker kun 15 personer ind, og billetter kan købes i restauranten, der fra 8. til 30. oktober også udstiller nogle af de fotos, Bent Riis som fotokunstner også beskæftiger sig med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce