Annonce
Odder

Løvbjerg Odder bygger om

Købmand Jesper Tokkedal Kirk sammen med en kollega i butikken, som forventes helt færdig i slutningen af uge 35. Indtil da må man somme tider lede lidt efter kassen. Foto: Carina Mayner
Indretter blandt andet kundeservice, post og kiosk ved indgangen til varehuset.

Odder: Efter et par måneders renovering glæder de 70 medarbejdere i Løvbjerg Odder sig til slutningen af næste uge, når renoveringen af varehuset er færdig.

Det fortæller købmand Jesper Tokkedal Kirk, der roser både ansatte og kunder for at have taget et par måneders "roderi" med stiv arm.

- Det er selvfølgelig lidt af en udfordring at holde åben, selv om varehuset hele tiden vrimler med håndværkere. Men det er faktisk gået over al forventning. Faktisk har en del af vores faste kunder fulgt renoveringen med stor interesse, siger han.

Delikatesse

Den "nye" Løvbjerg kommer til at rumme en foyer med en helt ny kunde-, kiosk-, post- og bagerafdeling. Her sælges der fortsat brød fra Bagergården, men fremover kan man også købe varme pølsehorn, pizzastykker og så videre. Jesper Tokkedal Kirk forventer også, at kunderne med tiden vil kunne købe et stykke smurt morgenbrød.

Inde i varehuset vil en af de store forandringer være grøntafdelingen, som får en lang gang. Hvad angår varer på køl vil alt blive lukket inde bag lukkede døre - for at spare på strømmen.

- Ud over at vi også har fået nye gulve i en stor del af butikken, vil en anden nyhed være en delvist åben delikatesseafdeling. Det havde vi også for år tilbage, og den har været savnet af kunderne, som ønsker mere snak med vores slagtere, fortæller Jesper Tokkedal Kirk.

Eftersom foyeren nu rummer de mange specialafdelinger, bliver kassen med pakkeudlevering droppet og erstattet med en almindelig kasselinje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce