Annonce
forside

Løsnede hjulbolte: Par havde god forklaring, men politiet fik en mistanke

Parret havde en god forklaring, da politiet troppede om, men de opmærksomme betjente opdagede alligevel, at der var urent mel i posen. Genrefoto
Annonce

Horsens: Natten til onsdag kl. 1.24 fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde lagt mærke til, at en kvinde og en mand tilsyneladende var ved at løsne hjulboltene på en bil, der holdt parkeret på Beringsvænget i Horsens.

Borgeren mente, at det kunne være et eksempel på de mange farlige sager, der har floreret den seneste tid, hvor hærværksmænd har løsnet hjulboltene på parkerede biler, så hjulene efterfølgende risikerer at falde af.

Da politiet ankom til Beringsvænget, viste det sig dog, at der var en helt anden - og langt mere fredelig - forklaring på, at de to personer var ved at løsne hjulbolte midt om natten.

- De var simpelthen punkteret, så de var ved at sætte et reservehjul på bilen, fortæller vicepolitiinspektør Andreas Bryld Hansen fra Sydøstjyllands Politi.

Og sådan kunne historien være endt dér, hvis ikke betjentene var kommet i tanke om at tjekke, hvor reservehjulet stammede fra.

Det viste sig nemlig, at de to i den punkterede bil havde snuppet reservehjulet fra en anden parkeret bil, da de ikke selv havde noget reservehjul med.

De to - en 38-årig kvinde fra Horsens og en 25-årig mand fra Horsens - er nu sigtet for tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce