Annonce
Odder

Løbsarrangør inspireret af aktivitet på Storebæltsbroen: Sjovt at lave det samme hos os

Det var Finn Ernst, der i første omgang fik idéen til løbet, som skulle udgøre en pendant til indvielserne af andre store byggeprojekter. Foto: Morten Pape
Lørdagens motionsløb i Gylling skulle fejre områdets nye cykelsti. For når motorveje og broer kan bruges til løb, så kan cykelstier vel også?

Gylling: Idéen til et motionsløb som fejring af den nye cykelsti mellem Gylling og Ørting kom i første omgang fra den erfarne løbsarrangør Finn Ernst fra Odder Atletik & Motion.

- Når man åbner broer eller motorveje, er der jo altid et eller andet løb ved indvielsen. Så jeg synes, det kunne være sjovt at lave det samme hos os, siger Finn Ernst, der selv har været med til at cykle over Storebæltsbroen og løbe på motorvejen ved Silkeborg.

I begyndelsen af januar gik han sammen med foreningsmand Lars Dalsgaard Larsen og brugsuddeler Nils Krogstrup om at planlægge løbet. De mødtes i Brugsens baglokale for at tænke store tanker.

- Det var vigtigt for os også at have en walk-rute, så alle kunne være med. Og vi blev enige om, at der heller ikke skulle være rygnumre eller tidstagning - folk skulle bare have en god dag, siger Finn Ernst.

Annonce

Mange præmier

Med 420 glade deltagere er det tydeligt, at folk har bidt på krogen. Ifølge Finn Ernst er der deltagere helt fra Kolding og Herning, så det er ikke kun de lokale løbeklubber, som bakker op.

- Da vi sad i baglokalet og planlagde det, sagde jeg, at jeg regnede med, at vi kunne lokke 150 eller 200 herud. At vi blev så mange, havde jeg slet ikke regnet med, siger han.

Udover de inkluderende betingelser var der også nogle mere håndgribelige ting, der trak. Som deltager var man automatisk med i lodtrækningen om sponsorpræmier for i alt 12.500 kroner, ligesom der var goodiebags til alle fra hovedsponsor Dagli'Brugsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce