Annonce
Horsens

Læsernes dom: Disse koncerter har været de bedste i Horsens

Den bedste koncert

P!nk står klar på Casa Arena i Horsens i august 2019. Hvilken koncert har i tidens løb været den bedste i byen? Foto: Ritzau Scanpix

Horsens: I august 2019 står P!nk på scenen på Casa Arena i Horsens - den første stadionkoncert i byen siden Bruce Springsteen i juli 2016.

Vi har spurgt: Hvilken koncert i Horsens har været den bedste - og hvorfor?

Her en række af reaktionerne:

Githa Leth Madsen

Depeche Modes intimkoncerter. Virkelig to ener-koncerter, der stadig den dag i dag huskes og værdsættes af hardcore-fans.

Allan Stenmann Larsen

En af de bedste koncerter, jeg husker, ligger langt tilbage, også før Horsens blev kendt som koncertby:

Saybia på Horsens Open Air. Samt Lars H.U.G. på Langelinie. I nyere tid må U2-koncerten på Casa Arena stå som et vanvittigt fedt højdepunkt.

Steen Bugtrup

Vil altid være Iron Maiden på Godsbanegården, perfekte omgivelser på en dejlig varm sommeraften. Skarpt forfulgt af AC/DC på Casa Arena.

Dan Jeppesen

Iron Maiden og tripel-koncerten i Forum Horsens med Judas Priest, Testament og Megadeth.

Asdis Magnusdottir

Rolling Stones.

Arbejdede på Scandic, hvor vi leverede maden. Og vi havde VIP-plads. Sad på min chefs skulder og kunne se ud over det hele. At se de 80.000 mennesker og scenen med Rolling Stones var vildt!

Winnie Lohmann Hansen

Bruce Springsteen.

Helt igennem en fantastisk koncert. Fed musik og energi og styr på tingene på Casa Arena.

Buchmark Musen

Må være One Direction.

Fordi det var min datters største ønske. Hun var dengang stor fan. At gøre hende glad er det, der gør det til den bedste oplevelse.

Missede desværre mit absolutte idol Robbie Williams, da han lagde vejen forbi teatret, så håber I får ham tilbage en dag.

Annette Langelykke

Helt klart U2.

Jeg var med min mand inde og se dem. Han havde vundet billetterne, så det var med spisning og det hele. Den fedeste koncert ever.

Susanne Krone

Det var helt klart Paul McCartney.

Jeg havde næsten ingen stemme tilbage efter at have sunget med på stort set hele spillelistens sange. Det var fantastisk!

Jesper Nygaard Friis

Helt klart McCartney på stadion, før det blev bygget om.

Den fedeste livelyd jeg til dato har hørt. Fantastisk!

Henrik Michael Hansen

Metallica første gang de var her i Horsens.

Helt igennem en fed koncert. Lige som James Hetfield (forsanger, red.) sagde det under koncerten: "Vi er en stor famile. Tak Horsens!" Flot vejr og scenen og himlen i et.

Irene Agerbæk Kaastrup

U2 - total fed oplevelse.

Min datter og jeg var enorm heldige at komme i inner circle. Bono (forsanger, red.) kørte jo lige hen over os. Bon Jovi var også en super fed oplevelse i første række, og vi blev jo alle gennemblødt af de heftige skybrud først på aftenen.

Per Nielsen

Det er nemt at vælge Rolling Stones, fordi de er dem, de er.

Men ved nærmere eftertanke er det noget intimt som Wolfstone på Horsens Ny Teater for mange år siden eller Michael Landau på KulisseLageret så sent som marts i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kvinde faldt gennem tag

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce