Annonce
Horsens

Læsernes dom: Disse koncerter har været de bedste i Horsens

Den bedste koncert

P!nk står klar på Casa Arena i Horsens i august 2019. Hvilken koncert har i tidens løb været den bedste i byen? Foto: Ritzau Scanpix

Horsens: I august 2019 står P!nk på scenen på Casa Arena i Horsens - den første stadionkoncert i byen siden Bruce Springsteen i juli 2016.

Vi har spurgt: Hvilken koncert i Horsens har været den bedste - og hvorfor?

Her en række af reaktionerne:

Githa Leth Madsen

Depeche Modes intimkoncerter. Virkelig to ener-koncerter, der stadig den dag i dag huskes og værdsættes af hardcore-fans.

Allan Stenmann Larsen

En af de bedste koncerter, jeg husker, ligger langt tilbage, også før Horsens blev kendt som koncertby:

Saybia på Horsens Open Air. Samt Lars H.U.G. på Langelinie. I nyere tid må U2-koncerten på Casa Arena stå som et vanvittigt fedt højdepunkt.

Steen Bugtrup

Vil altid være Iron Maiden på Godsbanegården, perfekte omgivelser på en dejlig varm sommeraften. Skarpt forfulgt af AC/DC på Casa Arena.

Dan Jeppesen

Iron Maiden og tripel-koncerten i Forum Horsens med Judas Priest, Testament og Megadeth.

Asdis Magnusdottir

Rolling Stones.

Arbejdede på Scandic, hvor vi leverede maden. Og vi havde VIP-plads. Sad på min chefs skulder og kunne se ud over det hele. At se de 80.000 mennesker og scenen med Rolling Stones var vildt!

Winnie Lohmann Hansen

Bruce Springsteen.

Helt igennem en fantastisk koncert. Fed musik og energi og styr på tingene på Casa Arena.

Buchmark Musen

Må være One Direction.

Fordi det var min datters største ønske. Hun var dengang stor fan. At gøre hende glad er det, der gør det til den bedste oplevelse.

Missede desværre mit absolutte idol Robbie Williams, da han lagde vejen forbi teatret, så håber I får ham tilbage en dag.

Annette Langelykke

Helt klart U2.

Jeg var med min mand inde og se dem. Han havde vundet billetterne, så det var med spisning og det hele. Den fedeste koncert ever.

Susanne Krone

Det var helt klart Paul McCartney.

Jeg havde næsten ingen stemme tilbage efter at have sunget med på stort set hele spillelistens sange. Det var fantastisk!

Jesper Nygaard Friis

Helt klart McCartney på stadion, før det blev bygget om.

Den fedeste livelyd jeg til dato har hørt. Fantastisk!

Henrik Michael Hansen

Metallica første gang de var her i Horsens.

Helt igennem en fed koncert. Lige som James Hetfield (forsanger, red.) sagde det under koncerten: "Vi er en stor famile. Tak Horsens!" Flot vejr og scenen og himlen i et.

Irene Agerbæk Kaastrup

U2 - total fed oplevelse.

Min datter og jeg var enorm heldige at komme i inner circle. Bono (forsanger, red.) kørte jo lige hen over os. Bon Jovi var også en super fed oplevelse i første række, og vi blev jo alle gennemblødt af de heftige skybrud først på aftenen.

Per Nielsen

Det er nemt at vælge Rolling Stones, fordi de er dem, de er.

Men ved nærmere eftertanke er det noget intimt som Wolfstone på Horsens Ny Teater for mange år siden eller Michael Landau på KulisseLageret så sent som marts i år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Inklusion skal være for barnets skyld, ikke for økonomiens

Læserbrev: Vi kendte ham godt. Vi lærere i skolens ældste klasser havde, med en vis ængstelse, på afstand fulgt Frederik op igennem de små klasser, hvor hans adfærd havde været ganske bekymrende. I frikvartererne var han nærmest mandsopdækket, for ellers endte det forudsigeligt nok i ballade. Da han nåede 7. klasse, gik Frederik stadig på skolen. I timerne sad han mest alene med hovedet begravet i computerspil. Af og til blev frustrationerne dog for store, og så måtte klassen gå et andet sted hen, hvis den ville undgå at dele skæbne med stole, borde og penalhuse, som blev kylet rundt i lokalet. Sidst i 7. klasse fik Frederik en plads i et specialtilbud. Alt, alt for sent. Man har I Vejle Kommune lovet at tilføre folkeskolen mere personale for et beløb stigende fra 10 mio. kr. i 2019 til 40 mio. kr. efter fire år. Det kvitterer vi lærere med glæde for. Men virkeligheden har vist, at vi alligevel ikke rigtig har fået flere kolleger ude på skolerne. En af grundene er, at flere og flere elever bliver skilt ud fra almenskolen og placeret i meget dyrere specialtilbud. Det betyder, at pengene går til dem og dermed ikke kan mærkes ude i skolen. I Vejle Kommune er det den enkelte skole, der skal finde pengene i budgettet til at sende elever i specialtilbud, og det er dyrt, så det fløjter. En folkeskoleelev koster 56.000 kr. om året, mens en plads i et specialtilbud kan koste 200.000 kr. Ideen fra kommunens side er at straffe skolen økonomisk, hvis den ikke magter at inkludere sine elever. Desværre betyder det, at børn med særlige behov bliver hængende alt for længe i folkeskolen, hvis skolen ikke har råd til andet. En af årsagerne til stigningen skal findes i, at inklusionsindsatsen i folkeskolen har været underfinansieret. Inklusionen har simpelthen været en spareøvelse. Derfor har disse børn ikke fået den hjælp, de har haft brug for, mens de kunne have haft glæde af den. Nu banker de så på til specialtilbuddene, bl.a. fordi de er blevet holdt for længe ude i almenskolen. Vi må gøre op med et system, der straffer skolerne, hvis man giver eleverne det tilbud, de har brug for, men der skal samtidig sikres ressourcer nok til at rumme børn som Frederik, både for Frederiks skyld, men også for Frederiks klasses. Især hvis folkeskolen fortsat skal være familiernes førstevalg.

Annonce