Annonce
Horsens

Læsernes bud: Hvad gør du med black friday i en coronatid?

Black friday, black week, black days? Butikkerne tager alternative metoder i brug i år, så ikke alt for mange myldrer efter de samme tilbud på samme tid. Vi har spurgt Folkebladets følgere på Facebook, om coronaen ændrer på deres tilgang til tilbuddene. Arkivfoto
Annonce

Horsens: Black friday afløses i et coronaår af "black week" og "black days" for at undgå en kaotisk fredag 27. november med slagtilbud og kødannelse.

Vi har spurgt Folkebladets følgere på Facebook: Går du på tilbudsjagt alligevel, eller holder du dig helt væk?

Her en række af svarene:

1 Jeg drager forsigtigt og forsvarligt ud

Jennifer Ann Benn: Det er jo lidt et dilemma, for det er fristende at overstå julegaveindkøb hjemmefra på nettet, men omvendt burde man virkelig også støtte lokalt i vores hårdt pressede detailhandel i byen. Jeg synes personligt, at noget af hyggen ved at købe julegaver forsvinder, når man gør det på nettet, så jeg trodser corona og drager, forsigtigt og forsvarligt, ud og shopper.

2 Det er ekstra vigtigt at støtte i år

Caspar Rasmussen: Netop i år er det vigtigt, at vi alle støtter de fysiske butikker, så kom afsted, der er masser af tidspunkter, hvor køerne ikke er lange. Vi vil godt have et godt butiksliv, også efter covid-19, så lad os hjælpe hinanden, støt butikkerne, sprit af og hold afstand.

3 Jeg synes ikke, tilbud er gode nok

Michal Petersen: Nope. Tilbuddene er ikke værd at rende efter.

4 Jeg gør, som jeg plejer - på nettet

Dorthe Vels Vinther: Jeg gør, som jeg plejer. Kigger om der er gode tilbud på nettet og køber det der. Jeg hader at shoppe. Så undgår det helst.

5 Jeg savner en hurtig-kasse

Janie Ryberg: Jeg vil gerne handle i butikkerne, men savner et initiativ til quick kasser. Altså en der aldrig forlader kassen for at give vejledning, men udelukkende står der for dem, der går ind og tager sin vare og gerne vil betale og videre Ingen indpakning. Jeg har ikke lyst til at stå 10 minutter i kø, fordi der skal pakkes ind. Kø = tid med mundbind på. Så det bliver nok mest online, medmindre jeg ved, butikken er "let at komme igennem".

6 Jeg sparer ikke rigtig noget

May Ridderstrøm: Handler aldrig på black friday, da du ikke sparer noget alligevel. For de hæver prisen på tingene inden, så det ser ud til, at man sparer.

7 Jeg føler meget med butikkerne

Lise Vinther: Jeg bliver hjemme. Med det smittetryk, der er i Horsens Kommune lige nu, skal jeg ikke nyde noget, men jeg føler meget med de erhvervsdrivende, at man er nødt til at handle på nettet, hvis man vil være sikker på ikke at blive smittet. Håber det bliver bedre inden jul.

8 Det er billigere på andre tidspunkter

Kristina Eisner: Deres sædvanlige tilbud er jo billigere end på black friday, så hvorfor skulle man dog benytte sig af sølle 20 procent?

9 Jeg isolerer mig med min mand

Henriette Bernhard Isaksen: Jeg holder mig væk, da jeg er færdig med alle julegaver, og så er vi i corona-isolation, da min mand er testet positiv.

10 Jeg bliver hjemme i disse tider

Ingerlise Rasmussen: Jeg bliver hjemme i disse coronatider.

11 De kører med normale priser

Nickolai Sørensen: Ikke værd at gå efter, da det primært er normale priser, de kører med. Rent fup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce