Annonce
Horsens

Læsere på besøg ved havnebygggeri: Det er ikke så tæt, som vi havde ventet

Tonnie Merete Søgaard, Stensballe: Jeg tror, at det bliver et dejligt område, når det bliver asfalteret og helt færdigt. Vi bor i hus i Stensballe, og jeg kunne måske godt se os flytte herned på et tidspunkt, men vi har ikke besluttet os for, hvor vi skal hen. Jeg kunne egentlig godt lide prøvelejligheden i Kanalhusene, men der manglede et gæstetoilet.
Annonce

Horsens: Lørdag besøgte 40 abonnenter på Horsens Folkeblad Torntoft & Mortensens byggeplads på nordhavnen i Horsens. Vi spurgte dem, hvad de synes om nybyggeriet.

Margit Rasmussen, Sydbyen: Jeg cykler tit forbi, og det er spændende at se det fra den her side. Byggeriet er ikke så tæt, som jeg havde forventet, og der er stor variation i det. Det kan jeg godt lide.
Mogens Rasmussen, Sydbyen: Det er et havneområde tæt på vand, og på den måde er det attraktivt i sig selv. Det er et pænt byggeri, men jeg bor godt på Ternebakkevej, så det er ikke aktuelt for os at flytte lige nu.
Henrik Christiansen, Sydbyen: På sigt tror jeg, at det bliver godt. Jeg ville dog nødig flytte ind i februar med det byggerod, der er i dag. Jeg er overrasket over, at der er så meget luft mellem bygningerne. Sådan ser det ikke ud, når man ser det fra den anden side. Foto Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce