Annonce
Ikast-Brande

Læserbrev: Samarbejde og dialog om din sundhed

Læserbrev: Hvis du bliver syg, skal region og kommune arbejde sammen om at tilbyde dig den bedste behandling, så du kan blive rask. Jeg mener, at det er meget vigtigt med et stærkt samarbejde om at løse opgaverne i forbindelse med sygdom.

Som kandidat til regionen og byrådet ønsker jeg at se tingene i en helhe - for både borgeren og den samlede økonomi. Jeg mener, at ingen skal opholde sig på sygehuset længere end højst nødvendigt. Derfor skal kommunen have tilbud til alle, som ikke kan udskrives direkte til deres eget hjem. For mig er det vigtigt, at vi i kommunen har det antal aflastningspladser, der er behov for, og ingen eller kort ventetid til en plejebolig.

Behandlingen af et sygdomsforløb foregår i dag ikke kun på hospitalerne. Det er på hospitalerne, selve operationen foregår, men efterfølgende er det kommunerne, der står for genoptræning, pleje og en blid overgang til hverdagen. Derfor må region og kommune til stadighed have en god dialog og et godt samarbejde for at løse de fælles opgaver.

At komme hurtigt gennem behandlingsforløbet handler ikke kun om økonomi, men i høj grad også om mennesket bag. Her kan nævnes opsigelser af job p.g.a. for mange sygedage, som kan være et psykisk pres.

For de ældre vil man glæde mange og øge livskvaliteten med en hurtig udskrivning og tilbage til vante rammer. For mig er det vigtigt, at de politiske og økonomiske prioriteringer går hånd i hånd med, hvad der er bedst for borgeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce