Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Øget fokus på ordblindhed

Annonce
Søren Erik Pedersen. Foto: Skanderborg Kommune

Det er en god fornemmelse at følge andre partiers interesse omkring ordblindhed. Det falder vældig godt i tråd med det aftryk, Venstre har sat i regi af Undervisnings- og børneudvalget i Skanderborg Kommune.

Her har vi fået dagsordensat emnet allerede forrige år og med flere opfølgninger på indsatsen omkring på skolerne – og senest følger vi op på en forældreoplevelse på området.

At vi i Skanderborg Byråd kan være fælles om indsatsen og være med til at holde presset for at få opdaget og sat ind i tide for hjælpe den unge, er utroligt vigtigt.
Vi har set, at der allerede nu lægges mange kræfter i denne indsats rundt omkring på skolerne, og her går indsatserne ud på:

- at give den unge nogle redskaber til at få en god skolegang
- at give den unge den rette vejledning til at få fornøjelse og gavn af redskaberne
- at sikre, at ordblindheden ikke kolliderer med selvværdet hos den unge
- at sikre, at den unge får samme chancer og muligheder, som alle andre.

Undervisnings- og børneudvalget har sat retningen og er glade for at få en samlet opbakning til at indsatsen mod ordblindhed i Skanderborg Kommunes skoler prioriteres højt. Ordblindhed eller talblindhed bør i 2020 ikke være et uoverstigeligt problem for den enkelte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce