Annonce
Horsens

Læser spørger ind til spærring af Sundvej: Her er planen for bybusserne

Bybussernes ruter 1, 2, 11 og 12 er ændret på grund af vejspærring. Arkivfoto: Morten Pape
Fra mandag og frem til og med vinterferien er Sundvej spærret vest for Langmarksvej. En læser har spurgt til bybusserne, og nu har Midttrafik opdateret planerne.

Horsens: "Hvordan og hvorledes med bybusserne?"

Sådan spørger læser Ronnie Jensen i forbindelse med spærringen af Sundvej, som starter på mandag og løber frem til og med vinterferien. Vejen er spærret vest for Langmarksvej-krydset, hvor man er i fuld gang med ombygning.

Ronnie Jensen spørger ind til ruterne 1 og 2, men også 11 og 12 er påvirket af vejarbejdet. Fredag eftermiddag har Midttrafik opdateret sin trafikinfo, og derfor kommer svaret på det yderst relevante spørgsmål her:

Busruterne 1 og 2 kører fra Sundvej via Bøghsgade til Langmarksvej og derfra ind ad Bakkesvinget. Dermed kommer den ikke forbi stoppestederne Horsens Sygehus/Sundvej, Spangevej/Sundvej, Sølundsgade/Sundvej og Langmarksvej.

De to nærmeste stop i hver ende er Bakkesvinget og Fjordsgade/Sundvej.

Annonce

Ingen opdatering på rute 12

Rute 11 har kun omkørsel på én afgang - den klokken 15.15 fra Horsens Statsskole. Her kan der ikke køres ad Sundvej på hele strækningen, så der er omkørsel via Sølystvej, Strandpromenaden og Gasvej.

Spørg Folkebladet

Har du et spørgsmål eller en undren, som du gerne vil have Horsens Folkeblad til at undersøge?

Send det til os via spørgeboksen på spoerg.hsfo.dk. Så er du med til at præge, hvad avisen går i dybden med.

Folkebladet vil jævnligt kigge på spørgsmålene. Hvis der kommer mange, vil vi vælge en række spørgsmål ud og lade læserne stemme på, hvilket af de udvalgte spørgsmål, vi skal gå i dybden med.

Det betyder, at følgende stoppesteder på Sundvej ikke benyttes: Holbergsvej, Carl Etlarsvej, Sølundsgade, Spangevej, Horsens Sygehus, Fjordsgade og Ny Havnegade.

For rute 12 er der ingen opdatering på Midttrafik, men alt andet lige er det oplagt, at der her er omkørsel via Bøghsgade, og det vil betyde, at samme stoppesteder som ved rute 1 og 2 ikke kan benyttes.

Nyeste opdateringer kan findes på Midttrafiks hjemmeside under trafikinfo. Omkørslerne gælder ligesom vejarbejdet til og med 21. februar.

Vejspærringen betyder, at Horsens Kommune har anbefalet bilister at benytte følgende alternative ruter. Kort: Horsens Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce