Annonce
Kultur

Læs bare side 68-79 i ny børnebog med horsensiansk accent

Frederik Hansen folder sit forfatter-talent ud i "Grydeklar" sammen med en stribe andre kendte børnebogsforfattere. PR-foto: Carlsen
Frederik Hansen og hans makker Andreas Nederland folder sig ud i ny godnatlæsnings-bog, der skal få "børn til at smile i søvne".
Annonce

Horsens: Du fornemmer det næppe, hvis du læser højt af den ny børnegodnat-bog "Grydeklar". Men på siderne 68-79 kan du roligt lulle de små i søvn med horsensiansk accent på læben.

Frederik Hansen, der er opvokset i byen og i mange år har været en aktiv del af dens kulturliv, er nemlig blandt en stribe af kendte forfattere, som har bidraget med historier til bogen, der udkom for nylig.

"Grydeklar" bærer undertitlen "Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne", og i vanlig stil er det da også i afdelingen for opadrette mundvige, at Frederik Hansen og medforfatter Andreas Nederland slår sig løs.

"Metalmund og Ostepops" hedder historien, der handler om to mobbede drenges kvaler i skolen, forviklinger med en tidsmaskine og en skæbne, der ikke sådan lige lader sig forudse.

Annonce

Flere bøger bag sig

Frederik Hansen og Andras Nederland er ikke fremmede i børnebogsgenren.

I deres firma OK Monkey, som længe havde base i Horsens, har de adskillige udgivelser på samvittigheden samt udvikling af diverse tv-udsendelser og apps.

I "Grydeklar" er det heller ikke hvem som helst i den danske børnebogsverden, de leger med. I mængden af de øvrige forfattere til de 120 sider finder man navne som Hella Joof, Kim Fupz Aakeson, Riising & Roos, Maren Uthaug og Lars Daneskov.

Bogen er udgivet på Carlsen og koster 200 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce