Annonce
Navne

Lærer i Skanderborg har fået en national pris i kamp med 64 andre nominerede

Malene Ross-Hvam er dansklærer i udskolingen på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg. Pressefoto
Annonce

Skanderborg: Malene Ross-Hvam, der underviser på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg, har skrevet årets bedste pædagogiske diplomprojekt som en del af sin efteruddannelse på VIA.

Som dansklærer i udskolingen møder hun elever, der har store vanskeligheder med læseforståelsen, selv om de er gode til at afkode skrift. I sin pædagogiske diplomuddannelse har hun derfor undersøgt, hvordan læsevejledere og lærere tidligt i skoleforløbet kan få øje på de elever og sætte målrettet ind for at forebygge den dårlige læseforståelse.

Og det projekt er netop blevet kåret til årets bedste pædagogiske diplomprojekt ved en prisoverrækkelse, som landets professionshøjskoler og Fagbladet Folkeskolen blandt andet står bag.

Dommerkomiteen, der består af lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og universitetsforskere, kalder Malene Ross-Hvams projekt for "et flot og praksisrettet projekt", lyder det i en pressemeddelelse.

Prisen på 10.000 kr., en designervase og et boggavekort blev overrakt af tidligere minister og nuværende medlem af Folketinget Marianne Jelved, der selv er uddannet lærer.

I alt var der indstillet 65 lærere og lærerstuderende til årets uddeling, der omfatter bachelorprojekter på læreruddannelsen og pædagogiske diplomprojekter.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Annonce