Annonce
Navne

Lægefaglig direktør går på pension: Nu skal der vandres

Per Sabro Nielsen, lægefaglig direktør i Præhospitalet i Region Midtjylland, har valgt at gå på pension med udgangen af oktober efter 37 års virke som læge og leder i det danske sundhedsvæsen. Foto: Niels Aage Skovbo

Pension: Per Sabro Nielsen, lægefaglig direktør i Præhospitalet i Region Midtjylland, har valgt at gå på pension med udgangen af oktober efter 37 års virke som læge og leder i det danske sundhedsvæsen.

Han vil til den tid være fyldt 66 år og har valgt at prioritere tid til sig selv og familien, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Egentlig havde jeg ønsket at fratræde allerede sidste år. Men da pandemien gjorde sit indtog, valgte jeg at tage en tørn mere, så Præhospitalet ikke skulle udfordres både af covid-19 og et direktørskifte, siger Per Sabro Nielsen.


Jeg trives med mit job i dag, med spændende opgaver og fantastiske medarbejdere. Men jeg har behov for tid til at folde noget andet ud.

Per Sabro Nielsen


Han kom til Region Midtjylland 1. maj 2015 som lægefaglig direktør i Præhospitalet fra en stilling som cheflæge på Sygehus Vendsyssel i Region Nordjylland.

Under pandemien har Per Sabro Nielsen spillet en central rolle både som leder af Præhospitalet og som ansvarlig for regionens tilbud om test.

- Jeg trives med mit job i dag, med spændende opgaver og fantastiske medarbejdere. Men jeg har behov for tid til at folde noget andet ud, siger Per Sabro Nielsen.

Noget af "det andet" bliver en 800 km lang vandretur alene og med tid til at tænke over, hvad det næste kapitel skal bringe. Ikke som oprindeligt ønsket den nordlige del af Caminoen i Spanien. Det spænder covid-19 ben for. I stedet bliver det Danmark, der skal traves tyndt.

- Region Midtjylland siger farvel til en dygtig leder, der med enorm flid og overblik har en stor del af æren for, at Præhospitalet i dag står meget stærkt. Per ser mulighederne og insisterer altid på at gøre det, der er bedst for patienten. Jeg ønsker ham alt muligt godt fremover og er taknemmelig for, at der bliver god tid til at rekruttere en efterfølger, siger Anders Kjærulff, koncerndirektør i Region Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Snart har hver 10. fået første vaccine - bare ikke i Horsens Kommune

Erhverv For abonnenter

Horsens-virksomhed med eksplosiv vækst: Udvider med nyt højlager for tredje gang på to år

Annonce