Annoncørbetalt indhold

Lån penge til det du står og mangler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det at låne penge er for mange et tabubelagt emne. Typisk er det at låne penge sammenlignet med dårlig økonomi. Dog er der en masse gode grunde til at låne penge og det er ikke noget, man skal føle skam over. Sandheden er, at flere mennesker, end man lige skulle tro, låner penge. Måske det bare er den primære diskurs omhandlende lån, som skal revurderes.

Ødelagt elektronik 

Annonce

Vi lever i et samfund, hvor vi bliver mere og mere afhængige af elektronik såsom telefoner, computere og tablets. Det er der vi får vores nyheder, underholdning og holder kontakten med familie og venner. Den elektroniske verden formerer sig konstant, og der kommer hele tiden nyere og smartere teknologier. Noget andet er, at telefoner bliver dyrere og dyrere. Det samme gælder computere og tablets. For mange er computere nødvendigt, da de bruges gennem deres arbejde. Derudover er det via internettet, at vi får adgang til vores bank, skatteoplysninger og vigtige dokumenter gennem E-boks. Går ens telefon eller computer derfor i stykker, skal den erstattes hurtigst muligt. Lån penge til en ny telefon eller computer, er et behov mange har. Det er de færreste, som har penge til at smide flere tusind kroner på én gang, for en ny mobil eller bærbar.

Renovering 

Typisk lånes der penge, fordi man står i en situation, hvor noget er gået i stykker, eller noget skal fikses. En anden god grund til at låne penge er for eksempel, hvis boligen skal renoveres eller fikses. Springer ens vandrør, kan det hurtigt blive dyrt at fikse. Det kan også være, man lige har købt nyt hus, hvor man højst sandsynligt også har lånt penge, og huset samtidig skal renoveres. De færreste har råd til at få renoveret deres hus uden at låne penge, da det netop koster flere tusind kroner når noget skal renoveres.

Hvorfor dette tabu?

Der er nok flere grunde til, at det at låne penge er et tabu. Vi bliver konstant eksponeret for reklamer, som omhandler lån og disse reklamer bidrager ikke til samfundets syn på lån. De her typer af reklamer omhandler typisk lån af penge, som bruges på sjov og ballade, og ikke nødvendige ting, såsom for eksempel en ny bil, renovering eller en erstatning af en telefon. Typisk italesættes det, at det som man kan låne penge til er oplevelser, shopping og gaver, hvilket mange opfatter som negativt. Også tv-programmer såsom Luksusfælden har været med til at forme dette tabu, da de personer som medvirker i programmet har høj gæld fra lån og fordi de bruger en masse penge på fornøjelser frem for deres gæld.

Der er intet galt i at låne penge, som skal bruges på fornøjelser, hvis man betaler pengene tilbage. Man vælger jo selv, hvad man bruger penge på, og om man har et behov for at låne pengene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.