Annonce
Horsens

Kvinder i nyt netværk vil selv styre arbejdsdagen

Ladies First er rykket til Horsens, hvor der tirsdag var intromøde til det kvindelige erhvervsnetværk Work. Det præsenteres her af stifterne Louise Marie Genefke (t.v.) og Nikoline Nybo. Foto: Morten Pape
Kvinder i Horsens skal følges ad og sammen skabe værdi for hinanden i livet. Det er målet for et nyt kvindenetværk, som tirsdag blev lanceret på Café Grus.
Annonce

Horsens: Kvindenetværket Work, som Aarhus-virksomheden Ladies First står bag, har nu også vendt blikket mod blandt andet Horsens.

Her blev der tirsdag taget hul på en møderække med fokus på arbejdsformer.

- Flere kvinder har i kølvandet af coronakrisen fået øjnene op for alsidige arbejdsformer, fordelene ved det fleksible arbejdsliv med mulighed for selv at administrere arbejdsdagen og planlægge, hvornår børnene skal hentes og online-møderne holdes, lyder det i en pressemeddelelse fra Ladies First.

Efter tirsdagens intromøde følger et forløb med syv mødedage, hvor kvinderne loves redskaber til at føre drømme om et alsidigt arbejdsliv ud i virkeligheden.

- Work er ikke kun et netværk, men også et læringsforløb, hvor kvinderne bliver rustet til at redefinere deres rolle på arbejdsmarkedet, forklarer stifter Nikoline Nybo, partner i Ladies First.

Annonce

Magi i fællesskab

Kulturcafeen Grus i Kongensgade danner rammen for netværksmøderne, og 30 kvinder havde meldt sig til tirsdagens intro-møde.

Grus-stifter Julie Due Steffensen er glad for at kunne lægge lokaler til:

- Ladies First lægger sig fuldstændig op ad de værdier, som vi gerne vil støtte. Når jeg tænker på Ladies First, tænker jeg ambitioner og fællesskab. Det vil jeg gerne være med til at etablere i Horsens, siger hun i pressemeddelelsen.


Jeg synes, det er fantastisk, at Ladies First, som har fået etableret deres stærke base i Aarhus, nu også begynder at vende blikket mod nye byer. Vi bør være stolte af, at Ladies First nu har lyst til at rykke hertil.

Julie Due Steffensen, Grus


Julie Due Steffensen har selv oplevet, at netværk har gjort en forskel for hende, fortæller hun:

- Jeg oplevede magien i et sådan fællesskab, da jeg var nystartet. Det var først, da jeg begyndte at tale med andre og få etableret et netværk, at det virkelig begyndte at rykke for mig.

Nu håber caféindehaveren, at Grus denne formiddag var med til at danne grundlag for masser af ny magi i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Golf-ordningen opretholdes

Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

Horsens

Huscompagniet vil børsnoteres: Efter årrække med solid vækst er vi klar til næste skridt på rejsen

Annonce