Annonce
Hedensted

Kvindelig pælesidder er allerede faldet fra, inden det hele er begyndt

Årets eneste kvindelige pælesidder Julie Due Steffensen er allerede faldet fra, inden konkurrencen er begyndt, og det skyldes sygdom. Hendes erstatning er fundet. Arkivfoto
Annonce

Juelsminde: Selvom Festihvalen og pælesidningskonkurrencen først begynder i morgen, onsdag, er den første pælesidder allerede faldet fra, fortæller Pernille Juul, der er tovholder på Festihvalen.

På grund af sygdom har den eneste kvindelige pælesidder, 25-årige Julie Due Steffensen fra Horsens, måttet melde fra til konkurrencen.

- Det er hun bare så træt af, men det er helbredet først, siger Pernille Juul.

Julie Due Steffensens afløser bliver 32-årige Sandis Drupass, der kommer fra Lynge i Nordsjælland. Hans kammerat var pælesidder en af de første år, og det er den vej igennem, at Sandis Drupass har hørt om det, fortæller Pernille Juul.

- De har snakket om det i mange år. Sandis er frisk og kommer i morgen, og han fortalte mig, at han hele tiden har haft det sådan, at han var sikker på, at han kom med, siger Pernille Juul, som samtidig oplyser, at han var tredje reserve.

Vi skrev i den oprindelige version af denne artikel, at en 24-årig mand var klar som erstatning, men det var han ikke alligevel, oplyser Pernille Juul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Nyt DM løb venter på Ib Kragh

Annonce