x
Annonce
112

Kvinde smed med varer i butik, da de ikke ville give hende pengene retur

Odder: Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 14.09 kaldt til en butik på Torvet i Odder, hvor en 45-årig kvinde var meget vred og smed om sig med ting.

Da patruljen ankom til stedet, mødte de kvinden, som råbte og var udadreagerende. Ekspedienten i butikken forklarede, at den 45-årige havde ønsket at bytte en barbermaskine, som hun havde købt dagen før. Kvinden havde dog ikke en kvittering med, hvilket ifølge butikkens regler gjorde, at hun ikke kunne få pengene refunderet. Ekspedienten havde tilbudt den 45-årige kvinde et tilgodebevis, eller at hun kunne hente sin kvittering og komme igen dagen efter. Det var kvinden dog ikke tilfreds med. Hun begyndte at råbe og forlangte at få sine penge igen, smed med varer i butikken og rykkede dankort-terminalen ud af stik og kasseapparat og smed det på gulvet.

Betjentene bad flere gange kvinden om at beherske sig og gå ud af butikken. Kvinden nægtede fortsat, satte sig til modværge og kastede sin pose efter den ene af betjentene. Den 45-årige kvinde blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Kommunen gør klar til genåbning: - Opgaven bliver at skabe en tryg situation for alle

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce