Annonce
forside

Kvinde skreg om hjælp: To vakse mænd overmandede røver i Jessensgade

Havde det ikke været for to vakse mænd, var en 62-årig mand fra Horsens fredag aften sluppet af sted med røveri på åben gade. Arkivfoto

Horsens: Havde det ikke været for to vakse mænd, var en 62-årig mand fra Horsens fredag aften sluppet af sted med røveri på åben gade.

Situationen opstod klokken 20 på Jessensgade ud for Danske Bank. Her var en kvinde, der arbejder i en af Horsens' butikker, i gang med at putte dagens omsætning i en døgnboks, da den 62-årige mand pludselig trængte sig på og forsøgte at tage posen med dagens omsætning ud af hånden på hende.

Kvinden holdt fast, og da hun ikke så let gav op, gav den 62-årige mand hende et skub i brystkassen. Herved fik han vristet posen ud af hånden på hende og satte i løb fra stedet.

Da kvinden skreg på hjælp, kom to mænd, der befandt sig i nærheden, til og satte i løb efter den 62-årige mand.

- De to lavede et fint arbejde og overmandede gerningsmanden 100 meter fra gerningsstedet, fortæller Arno Rindahl Petersen, vagtchef hor Sydøstjyllands Politi.

Efterfølgende kom en vagt fra Bytorv Horsens til, og sammen formåede de tre at tilbageholde gerningsmanden, til politiet nåede frem til stedet.

Det beretter Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce