Annonce
forside

Kvinde ramt af skud: Jæger var meget uheldig, siger politiet

Politiet rykkede ud og kom i kontakt med en mand, der nu er sigtet for vådeskudsulykken. Arkivfoto: Palle Herløv

Kvinde kom hjem, parkerede sin bil og blev ramt af "noget" i sin ene arm. Politiet fandt frem til formodet skyldig.

Annonce

Ry: En kvinde fra Ry er blevet lettere kvæstet i en formodet vådeskudsulykke lørdag omkring middag.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skete ulykken, da den 52-årige kvinde, der bor på Bavnebjergvej i et landligt område lidt uden for Ry, vendte hjem efter en køretur.

- Hun kom ind på sin bopæl og parkerede bilen. Kort efter blev hun ramt af noget i sin ene arm eller skulder-området. Hun blev kørt på sygehuset, og da politiet efterfølgende kom derud, viste det sig, at det tilsyneladende var et projektil, der havde ramt hende, forklarer politikommissær Steffen Wolf.

Han uddyber, at det var kvindens ægtefælle, der hjalp hende på sygehuset, hvorfra hun angiveligt blev udskrevet senere lørdag.

Vådeskudsulykken var ikke så alvorlig rent fysisk, forklarer Steffen Wolf.

I forbindelse med efterforskningen af sagen kom politiet i kontakt med en lokal mand, en jæger, der fortalte, at han havde været ude for at skyde en riffel ind.

Indskydningen var sket cirka 1500 meter fra kvindens bopæl, og politiet arbejder nu ud fra en tese om, at manden ikke har sikret sig, at de projektiler, han fyrede af med sin 30-06 mm-riffel, ikke ville fare ud i det omkringliggende område.

- Han er blevet sigtet efter straffeloven for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed, forklarer Steffen Wolf om jægeren, som han kalder "meget uheldig".

Politiet efterforsker fortsat sagen og skal blandt andet have klarlagt, om det kuglefang, manden burde have sikret i området, inden han begyndte at skyde, var for dårligt eller ikke-eksisterende.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Annonce