Annonce
Horsens

Kvinde og mand fængslet efter større narkofund

En 32-årig kvinde og en 42-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i tre uger. De er sigtet for at have været i besiddelse af en større mængde kokain og amfetamin. Arkivfoto: Søren E. Alwan
En 32-årig kvinde og en 42-årig mand blev fredag varetægtsfængslet frem til 21. december. De er sigtet for at have været i besiddelse af en større mængde kokain og amfetamin.
Annonce

Horsens: Det var med røde øjne og snøftende næse, at en 32-årig kvinde fra Skanderborg-området fredag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Ved siden af hende på anklagebænken sad en 42-årig mand med blikket rettet stift mod bordet foran sig, mens han mumlende reagerede på kvindens forsøg på at komme i kontakt med ham.

De to blev anholdt torsdag aften, efter politiet ved en ransagning på to ejendomme - en i Skanderborg Kommune og en i Hovedgård-området - fandt, hvad sagens anklager i grundlovsforhøret kaldte "en større mængde narkotika".

I alt er de to sigtet for at have været i besiddelse af 197 gram kokain og ca. 940 gram amfetamin, som - efter politiets opfattelse - var beregnet til at sælge videre til en større kreds af personer.

Annonce

Kvinde nægter

Efter sigtelsen var læst op, anmodede anklager Maja Nadja Pedersen om, at dørene blev lukket for offentligheden.

- Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen af den her sag. Og der er tale om et større kvantum narkotika. Derfor kan vi ikke afvise, at der er medgerningsmænd og aftagere på fri fod, og dem vil vi gerne have lejlighed til at tale med, lød det fra anklageren, som fik opbakning til dørlukningen fra både de to forsvarere og dommeren.

Dermed er det ikke muligt for Horsens Folkeblad at referere de sigtedes forklaring på, at de store mængder narkotika lå på deres bopæle.

Det står dog klart, at kvinden nægter at have noget med sagen at gøre, mens manden ikke ved grundlovsforhørets start kunne tage stilling til, hvordan han stillede sig til sigtelsen.

Dommeren valgte at sende de to bag tremmer - foreløbigt frem til 21. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce