Annonce
Horsens

Kvik-guide til Foo Fighters-koncerten: Fedt vejr og hit-kavalkade

Indpisker og frontmand Dave Grohl lander tirsdag aften på Fængslet sammen med resten af Foo Fighters. Arkivfoto: Malene Anthony Nielsen

Horsens: Sommer, rock i stride strømme og måske øl og koldt vand i samme mængder.

Ingredienserne ser umiddelbart ud til at være på plads til en musikfest, når amerikanske Foo Fighters tirsdag spiller på Fængslet i Horsens som hovednavn på en koncertdag, hvor britiske Frank Carter & The Rattlesnakes og danske The Minds of 99 varmer op.

Ifølge DMI er der udsigt til en hed dag på koncertpladsen ved Fængslet, hvor rundt regnet 20.000 publikummer ventes at troppe op.

Dagen bliver delvist solrig, og temperaturen vil i dagtimerne nå op på 27 grader, mens det heller ikke om aftenen, når Foo Fighters spiller, bliver nødvendigt med meget mere end en sweater. Da bliver temperaturen omkring 17 grader, fremgår det af sommervejrudsigten for Horsens.

Annonce

Det spillede Foo Fighters i Tyskland

Her er de numre, Foo Fighters spillede ved seneste koncert på Hurricane Festival i Tyskland, den 23. juni:

- The Pretender

- Learn to Fly

- The Sky Is a Neighborhood

- Times Like These

- Rope

- Sunday Rain

- My Hero

- These Days

- La Dee Da

- Walk

- All My Life

- Run

- Wheels

- Monkey Wrench

- Make It Right

- Best of You

- Everlong

På setlisterne har også været covernumre med Queen og Ramones.

Kilde: Setlist.fm

En hitkavalkade

Foo Fighters-fans, som drømmer om en hitkavalkade ud i de mange markante rocknumre, bandet har leveret i det meste af et kvart århundrede, kan desuden lune sig ved udsigten til, at koncerten formentlig byder på sange fra både fortid og nutid.

Vi har set på setlisterne fra bandets seneste koncerter i Kroatien og i Tyskland, og her har Dave Grohl og kompagni spillet numre fra gennembrudstiden i midt-1990'erne til seneste skive "Concrete & Gold" fra 2017. I flæng kan nævnes "My Hero", "The Pretender", "Times Like These", "La Dee Da" og "Run" (Se hele setlisten fra seneste koncert ved Hurricane Festival i Schessel i Tyskland i faktaboksen).

Har man brug for at genopfriske nogle af numrene inden koncerten, er muligheden til stede på spillestedet Det Gule Pakhus på Madevej nær Horsens Banegård. Her er der opvarmningsfest fra kl. 13 og livemusik blandt andet med det lokale coverband Footos fra kl. 14.30.

Dagens program på Fængslet ser sådan her ud:

Kl. 15 Forområdet åbner med DJ, madboder og drikkevarer

Kl. 17 Døre åbnes

Kl. 18.30 Frank Carter & The Rattle Snakes

Kl. 19.30 Minds of 99

Kl. 21.15 Foo Fighters

Vejdirektoratet spår, at der kan opstå trafikale problemer i forbindelse med afvikligen af koncertdagen, og rådet til bilister er at tage af sted i god tid og væbne sig med tålmodighed. Især i tidsrummet kl. 15-01 kan der komme pres på vejene, lyder trafikprognosen.

Horsens Folkeblad dækker koncerten med reportage, billeder og anmeldelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce