Annonce
Odder

Kvicklyansatte går til Kina

Søndagstur med kollegerne. Som kulmination på et længere træningsforløb havde 20 Kvickly-ansatte inviteret kolleger og familie med på en gåtur gennem Odder. Foto: Søren Gylling

Varehuset betaler omfattende sundhedstilbud til 20 ansatte - søndag hoppede endnu flere for en stund med på bølgen.

Annonce

Odder: 7629 vandrede kilometer og 90 kg i mindre i vægt. Det er resultatet af det sundhedsprogram, som 20 ansatte i Kvickly Odder gennem de seneste 17 uger har gennemgået, og som søndag kulminerede midlertidigt med, at en del af deres kolleger og familiemedlemmer gik med på en af de lange vandreture, som efterhånden er blevet hverdag for dem.

Søndag blev der kun gået 3,5 eller 6,5 kilometer, men det passede også nogle af deltagerne fint. Eksempelvis Martin Horn Olsen fra varehusets kolonialafdeling, som ikke er ikke er med i selve programmet.

- Jeg ser ikke kollegerne efter arbejdstid, men sådan en gåtur er en god lejlighed til at være sammen på anderledes måde. Og hatten af for dem, som går all-in for projektet, sagde han, før den 40 mand store gruppe begav sig ud på den fælles søndagstur, som i øvrigt endte med en portion suppe i varehusets cafeteria.

Et sådant forløb er ikke gratis for Kvickly, men det er nok pengene værd, når ønsket kom fra medarbejderne.

Arne Sørensen, direktør i Kvickly Odder
Trine Riber (tv.) er coach og personlig træner for 20 ansatte i Kvickly. Hun fortalte deltagerne om de foreløbige resultater. Foto: Søren Gylling
Annonce

Nogle må løbe

Det var de ansatte selv, der i sensommeren foreslog varehusdirektør Arne Sørensen, at han skulle betale et sundhedstilbud til sine ansatte. Ønsket blev efterkommet, og kort efter blev Trine Riber hyret. Hun er selvstændig coach samt personlig træner og har i fire måneder så vejledt og trænet de 20 ansatte, som tog imod tilbuddet. Medarbejderne mødes med hende hver uge for at træne eller arbejde med kost. Desuden har de oprettet en lukket facebook-gruppe, hvor de aflægger regnskab for, hvor mange kilometer, de hver især har tilbagelagt.

- Nogle går, jeg må løbe, fordi jeg er så kortbenet. Men uanset hvad, så er det sjovt at træne sammen, siger Helle Celander, der har på 17 uger har tabt otte kilo. Hun finder, at træningen har givet et sammenhold på tværs af afdelinger.

Det samme oplever varehusdirektør Arne Sørensen, som også var med på turen søndag eftermiddag. Hans motivation til at sige ja til projektet var først og fremmest, at det kom fra medarbejderne selv, men at det kan give andre sidegevinster, hilser han kun velkommen.

- Man ved jo, at træning giver mere velvære, så jeg håber selvfølgelig, at vi med det her projekt får endnu mere motiverede medarbejdere. Og hvem ved, måske også færre sygedage, bemærkede Arne Sørensen med et glimt i øjet, og før han og familien begav sig ud i tågen sammen med de andre.

Varehusdirektør Arne Sørensen tog både kone og børnebørn med på turen. Foto: Søren Gylling
Kvickly Odder er nu med på sundhedsbølgen. Søndag blev der vandret gennem Odder. Foto: Søren Gylling
Kvickly Odder er nu med på sundhedsbølgen. Søndag blev der vandret gennem Odder. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce