Annonce
Kultur

Kvamm og hans ny band hugger til på Wall of Sound

Simon Kvamm og de to øvrige bandmedlemmer, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson, udgør tilsammen Hugorm. PR-foto
Festival sætter karismatisk Nephew-frontmands ny band på 2020-plakaten. "Hugorm er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet."
Annonce

Horsens: Bandet har ganske vist ikke bevist sit værd på hitlisterne endnu. Ikke desto mindre var det formentlig et af hovednavnene ved 2020-udgaven af Wall of Sound, som festivalen torsdag formiddag kunne løfte sløret for.

Mens populære Nephew sidste år blev parkeret på ubestemt tid, har den karismatiske frontfigur Simon Kvamm nemlig løbet et helt nyt projekt i gang. Hugorm er navnet på hans ny band, som festivalen, der finder sted på Fængslet 4. og 5. september, nu har sat tænderne i.

Præcis hvad for en størrelse, Hugorm er, skal bandet snart i gang med at demonstrere.

Efter et par test-koncerter spiller trioen officiel debut-koncert på KPH Volume i København 20. marts og i Hanstholm Hallen dagen efter. Derudover sendes en ep på gaden 24. januar. ”Folk Skal Bare Holde Deres Kæft,” lyder titlen.

Annonce

Flere navne på plakaten

Hugorm er opstået i vestjyske Klitmøller, hvor både Simon Kvamm og de to øvrige bandmedlemmer, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson, bor, og geografien spiller ind på udtrykket, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Hugorm er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse. Som Hugorm selv siger om musikken: ”Massive Attack møder Malk De Koijn, møder Prodigy møder Post Malone møder Love Shop møder Beastie Boys. Vi kan godt lide 90'erne samt ord, der smager af salmiak.”

Wall Of Sound har i forvejen offentliggjort Saveus, Hans Philip, Barselona og Clara som nogle af de forventeligt 15-20 navne, der skal på programmet i år, hvor festivalen finder sted for tredje gang.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Rød tråd savnes: Teater-folk er frustrerede efter festival-aflysning

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce