Annonce
Kultur

Kunstner Marie Drewes udstiller i maj

Billedkunstner Marie Drewes i Voervadsbro er igen klar til at vise publikum, hvad hun har bedrevet i sit atelier i årets løb. Pressefoto

Voervadsbro: Billedkunstner Marie Drewes i Voervadsbro er på trods af coronakrise klar med sin årlige forårsudstilling på Møldruphus i hele maj.

Netop på grund af coronasituationen holder den lokale kunstner derfor ikke sin sædvanlige fernisering, men åbner sin udstilling for alle interesserede.

Kunstneren understreger i en pressemeddelelse, at alle regeringens henstillinger i forbindelse med Covid-19 bliver overholdt, så der maksimalt må være 10 personer, som kan se udstillingen ad gangen. Samtidig opfordres gæsterne sig til at holde sig mindst to meter fra hinanden, og der vil også være håndsprit til rådighed for de besøgende.

Marie Drewes malerier kan ses på Møldruphus, Højlundvej 26, i Voervadsbro i hele maj. Åbningstiderne er dagligt fra klokken 13 til 18, mens der søn- og helligedage er åbent allerede fra klokken 11. Udstillingen holder lukket mandage og tirsdage.

Sommer hedder dette maleri af Marie Drewes, som man også kan se på forårsudstillingen på Møldruphus. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce