Annonce
Brædstrup

Kunder myldrede til åbning af Jem & Fix: Den vil løfte det lokale butiksliv

Efter to år uden et byggemarked åbnede Jem & Fix søndag morgen i Brædstrup. Det gav travlhed for gør-det-selv folket. Foto: Søren E. Alwan
Allerede fra morgenstunden stod de første kunder klar med indkøbsvognene, da Jem & Fix søndag klokken otte åbnede deres nye butik på Vestervangen i Brædstrup. Dermed er der atter et byggemarked i byen, efter at Stark lukkede for to år siden.

Brædstrup: - Det er dejligt, at vi igen har et byggemarked i Brædstrup. Det har været savnet. Nu skal vi ikke ud og køre så langt, når vi skal handle. Så kan det være, at jeg kan blive færdige med alle de små projekter, jeg har derhjemme.

Sådan lød det smågrinede fra Mikkel Pedersen fra Brædstrup, da han søndag morgen sammen med cirka 50 andre kunder stod i køen og ventede på, at byens nye byggemarked Jem & Fix skulle åbne. Selvom han var blandt de første kunder, var det ikke fordi, han stod og manglede mange ting til huset derhjemme. Han var egentlig mest med på en kigger.

- Jeg står ikke og mangler noget specielt. Jeg er bare nysgerrig og skal se, hvad det er for en butik. Samtidig vil jeg også gerne støtte op om den. Jeg tror helt sikkert, at en Jem & Fix bliver attraktivt for byen og byens butikker. Jeg tror, Jem & Fix kan tiltrække flere folk udefra, og det kan forhåbentlig også være med til at løfte det lokale butiksliv, sagde Mikkel Pedersen.

Jeg tror, Jem & Fix kan tiltrække flere folk udefra, og det kan forhåbentlig også være med til at løfte det lokale butiksliv.

Mikkel Pedersen, Jem & Fix kunde fra Brædstrup

Lavpris lokker kunder til

En af dem, som havde taget turen fra oplandet til Brædstrup var 20-årig Rasmus Krogh Nielsen fra Bryrup. Han mente, at et lavpris byggemarked i Brædstrup vil tiltrække mange gør-det-selv folk i området.

- Vi har Bygma i Them, som ligger tæt på os, men de ligger prismæssigt i den dyrere ende. Jeg tror det, at Brædstrup har fået et lavprisbyggemarked gør rigtig meget for byen. Alternativerne skal man ellers finde i Horsens eller Silkeborg, og der er langt at køre. Så vi er rigtig glade i dag. Vi har glædet os meget, sagde Rasmus Krogh Nielsen.

Jem & Fix åbnede

Ingen nerver til premieren

Blandt dem, som havde glædet sig allermest til, at Jem & Fix i Brædstrup skulle åbne var butikschef, Bo Poulsen, og der var ingen premiere-nerver at spore.

- Jeg har slet ikke været nervøs overhovedet. Jeg ved, at vi har gjort et godt forarbejde. Vi har tjekket, at der er priser på alle varer, og kasseapparaterne fungerer, så vi er så klar, som vi kan blive. Jeg går derfor mest rundt og hjælper kunderne, mens jeg hygger mig imens, sagde Bo Poulsen.

Han indrømmede, at han var overrasket over, at der kom så mange kunder allerede fra morgenstunden.

- Det kom helt bag på mig, men det var en dejlig overraskelse. Nu er vi kommet godt i gang, og det viser også, at byen har savnet et byggemarked. Så det tegner godt for fremtiden, sagde Bo Poulsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Endnu et mislykket forsøg: Tre upålidelige pile udsætter behandling af syg vildhest

Annonce