Annonce
Erhverv

Kunder fra morgenstunden i ny tøjbutik

Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen (til højre) var lutter smil, da deres butik "3TrinOp" åbnede tirsdag 6. april. Foto: Peter Hald
Travlhed på åbningsdagen i nyrenoveret tøjbutik i Brædstrup.

Brædstrup: Tøjbutikken "3TrinOp" på Bredgade 39 i Brædstrup fik en nærmest flyvende start tirsdag 6. april. Ikke så snart havde butikkens indehavere, søstrene Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen, åbnet dørene i den ny-renoverede forretning, før kunderne myldrede ind.

Butikken havde åbenbart været savnet, for den har stået på ombygning i de senere uger. Tilbage i februar overtog Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen butikken efter Jette Reenberg, og kort efter gik selve ejendommens ejer, PHC Ejendomme, i gang med en gennemgribende renovering af lokalet. Nye store ruder kom i, og en skillevæg blev fjernet, så butikslokalet ikke længere er delt op.

- Håndværkerne har gjort det fantastisk. De har udført et flot stykke arbejde under stort tidspres, siger Lisbet Pedersen.

Men hun og søsteren - og deres familier - har nu heller ikke ligget på den lade side. Hele påsken igennem har de knoklet for at gøre alt klar til åbningsdagen.

"3TrinOp" har specialiseret sig i modetøj for kvinder, og Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen lægger vægt på, at de også har mærker, som man ellers skal til storbyerne for at finde.

- Det er dejligt at se, at der allerede her fra start kommer så mange. Folk bakker virkelig op. Og vi har fået en masse gaver, jubler Lisbet Pedersen.

Butikslokalet har undergået en stor forandring. En skillevæg er fjernet, og der er kommet større ruder i, så lokalet fremstår mere rummeligt og lysere. Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen er meget tilfredse med resultatet. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce