Annonce
forside

Kunder føler sig snydt for tusinder af kroner til "Ladies Night": Her er arrangørens svar

Arkivfoto: Søren E. Alwan

112: Det er væltet frem med sager, hvor kvinder føler sig snydt oven på mode-messen "Ladies Night" i Skanderborg den 9. oktober, hvor flere har fået trukket mange flere penge fra deres kreditkort, end de brugte på messen.

Det har dog ikke været muligt at arrangøren af messen til at udtale sig, men nu har hun sendt denne pressemeddelelse til BT:

"Det kom til min opmærksomhed i sidste uge, at der blandt kunder, der havde besøgt Ladies Night Skanderborg, har været foretaget hævninger, som ikke stemmer overens med beløbet, som matcher køb foretaget på messen.

Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har været medvirkende til eller deltaget i svindel.

Da ovenstående kom til min opmærksomhed, gik jeg straks i gang med at undersøge sagen.

Det er af samme årsag, at jeg endnu ikke har udtalt mig til pressen.

Jeg har nu selv politianmeldt sagen til Sydøstjyllands Politi, og ser frem til, at politiet udreder sagen og finder ud af, hvad der er sket, og hvordan sådanne beløb kan blive hævet.

Hvorvidt, der er foretaget svindel, hackning eller sket en fejl må nu være op til politiet at undersøge. Jeg hilser den politiefterforskning velkommen - og bidrager naturligvis gerne.

Jeg har tidligere i dag fået fortalt af Sydøstjyllands Politi, at der pt. ikke foregår en politiefterforskning af mig.

De køb, som er foretaget på messestanden, som i øvrigt ikke er min, men hvor jeg blot hjalp som medarbejder på messen, må være gået ind på en andens konti."

BT skriver videre, at avisen har været i kontakt med Sydøstjyllands Politi, der ikke kan oplyse, om der er en efterforskning i gang af arrangøren bag mode-messen. Politiet kan dog oplyse, at det har modtaget fem henvendelser om snyd ved messen "Ladies Night" i Skanderborg alene, og at der er en efterforskning i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce