Annonce
forside

Kunder føler sig snydt for tusinder af kroner til "Ladies Night": Her er arrangørens svar

Arkivfoto: Søren E. Alwan

112: Det er væltet frem med sager, hvor kvinder føler sig snydt oven på mode-messen "Ladies Night" i Skanderborg den 9. oktober, hvor flere har fået trukket mange flere penge fra deres kreditkort, end de brugte på messen.

Det har dog ikke været muligt at arrangøren af messen til at udtale sig, men nu har hun sendt denne pressemeddelelse til BT:

"Det kom til min opmærksomhed i sidste uge, at der blandt kunder, der havde besøgt Ladies Night Skanderborg, har været foretaget hævninger, som ikke stemmer overens med beløbet, som matcher køb foretaget på messen.

Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har været medvirkende til eller deltaget i svindel.

Da ovenstående kom til min opmærksomhed, gik jeg straks i gang med at undersøge sagen.

Det er af samme årsag, at jeg endnu ikke har udtalt mig til pressen.

Jeg har nu selv politianmeldt sagen til Sydøstjyllands Politi, og ser frem til, at politiet udreder sagen og finder ud af, hvad der er sket, og hvordan sådanne beløb kan blive hævet.

Hvorvidt, der er foretaget svindel, hackning eller sket en fejl må nu være op til politiet at undersøge. Jeg hilser den politiefterforskning velkommen - og bidrager naturligvis gerne.

Jeg har tidligere i dag fået fortalt af Sydøstjyllands Politi, at der pt. ikke foregår en politiefterforskning af mig.

De køb, som er foretaget på messestanden, som i øvrigt ikke er min, men hvor jeg blot hjalp som medarbejder på messen, må være gået ind på en andens konti."

BT skriver videre, at avisen har været i kontakt med Sydøstjyllands Politi, der ikke kan oplyse, om der er en efterforskning i gang af arrangøren bag mode-messen. Politiet kan dog oplyse, at det har modtaget fem henvendelser om snyd ved messen "Ladies Night" i Skanderborg alene, og at der er en efterforskning i gang.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Klimaangst er de voksnes ansvar

Med mellemrum fortæller psykologer, hvordan flere og flere børn og unge bliver ramt af depression, angst og tvangstanker, fordi de er bange for, at Jorden vil blive oversvømmet, ødelagt af tørke eller helt gå under på grund af klimaforandringerne. Fænomenet har fået sit eget navn - klimaangst. At børn bliver bange, når de hører, at store dele af Danmark bliver oversvømmet, eller at jorden går under om 80 år, er ikke så sært. Problemet er, at vi voksne ikke er i stand til med ro i stemmen at sige: Du skal ikke være bange. Der sker ikke noget. Jeg har lige været en tur i Island - med fly, jeg indrømmer det straks. Her besøgte vi en gletsjer, som skrumper år for år. Og fik udpeget vulkanen Ok, som har været dækket af en gletsjer i 700 år. Det er den bare ikke længere. Søndag 18. august blev der holdt begravelse for Ok-gletsjeren, som er den første i landet, der er forsvundet på grund af klimaforandringer. På stedet er der sat en mindeplade op, som i et brev til fremtiden fortæller, at i løbet af de næste 200 år vil også landets øvrige gletsjere forsvinde. Skræmmende, når en af dem er større end Sjælland i udbredelse. De islandske gletsjere er bare ét eksempel på, hvorfor ikke kun børn, men også voksne bliver bange. Det nytter bare ikke noget, at vi som voksne udstråler angst og hjælpeløshed. Vi er nødt til både at fortælle og vise, at vi handler - at vi gør noget. Som voksne har vi en forbandet pligt til at sige til børnene, at vi tager ansvaret på os og forklarer, hvordan vi sammen kan være med til at redde kloden. Vi skal fortælle dem, at vi vil bruge mindre plastic og samle det ind, der har samlet sig som øer i verdenshavene. Og at vi skal huske at tage ispapiret og plasticposen med hjem, når vi er på strandtur. Alt det skal vi gøre, selv om der måske stadig bor en rest af tvivl inderst inde. Heldigvis bliver det mere og mere konkret, hvad vi kan gøre for at hjælpe klimaet. Som når en Gedved-borger i fredagsavisen fortæller, hvordan han sorterer sit affald i en grad, så der ikke er en krumme tilbage til skraldespanden.

Annonce