Annonce
Østjylland

Kunde så skadedyr i Netto: Butik lukket på ubestemt tid

Kunderne til Netto på Korshøjen i Risskov bliver i disse dage mødt af denne besked. Foto: Tobias Heede Niebuhr
Kunde så et skadedyr i Nettos butik på Korshøjen i Risskov. Eksperter i skadedyrsbekæmpelse er sat på sagen.
Annonce

RISSKOV: Kunderne til Nettos butik på Korshøjen i Risskov bliver i disse dage mødt at et skilt, der forklarer, at Netto-butikken er lukke på ubestemt tid.

"Vi har valgt at lukke butikken midlertidigt, da vi har mistanke om et muligt skadedyr i butikken," fortæller skiltet.

Ifølge Nettos-pressemedarbejder i Salling Group fik butikken på Korshøjen mandag en henvendelse fra en kunde, der mente, at vedkommende havde set et skadedyr i butikken. Butikken blev herefter lukket, og et firma, der er eksperter i at bekæmpe skadedyr, er i gang med at undersøge sagen.

Eftersom der endnu ikke er fundet noget skadedyr i Netto, er der heller ingen tidshorisont for, hvornår kunderne igen kan handle i butikken. Men Netto håber at kunne byde kunderne indenfor hurtigst muligt.

Indtil da må beboerne i området finde andre stedet at købe varerne. De der sværger til Netto, kan - som skiltet i butikken henviser til - handle i Nettos butik på Ndr. Strandvej, ligesom der heller ikke er langt til Veri Centret, der også har en Netto-butik.

Netto på Korshøjen skal i øvrigt i nær fremtid ombygges og renoveres. Der er dog endnu ingen tidsplan for den ombygning.

Netto er lukke på ubestemt tid. Foto: Google Maps
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce