Annonce
Erhverv

Kun få byggegrunde tilbage: Svære udstykninger nærmer sig udsolgt

Der bliver ofte sat skilte med ”solgt” op på boligområdet Galgehøj og Fredsbovej i Brædstrup, og der er således kun syv byggegrunde tilbage. Arkivfoto: Henrik Sandvad
Der er nu kun få ledige byggegrunde tilbage på Galgehøj og Fredsbovej i Brædstrup, og også i Ring Søpark skal husbyggere skynde sig, hvis man vil have et hus med søudsigt. To af Brædstrups svære udstykninger nærmer sig dermed afslutningen.
Annonce

Brædstrup: Huskøbere skal snart til at skynde sig, hvis de ønsker at bygge hus på henholdsvis Galgehøj/Fredsbovej eller Ring Søpark i Brædstrup.

En optælling fra Nybolig i Brædstrup, der forhandler grundene på Galgehøj og Fredsbovej, viser, at der nu kun er syv grunde tilbage på udstykningen. Derudover er otte grunde reserveret, fordi de er under salg.

- Med den hastighed, som grundene bliver solgt, tror jeg på, at de kan blive solgt i år. Der er i hvert fald ikke gået coronakrise i salget af byggegrunde, siger Rasmus Friis Kronborg, leder af Nybolig Brædstrup.

I 2019 købte det lokale husfirma Hegermann Huse 25 grunde af Horsens Kommune i Ring Søpark, og siden er det gået stærkt med salget. I øjeblikket er der således nu kun ni grunde tilbage, og interessen for grundene er stadig varm blandt huskøberne.

- Der bliver solgt grunde lidt hele tiden, så som huskøber skal man ikke hvile på laurbærrene, hvis man ønsker at bygge i Ring Søpark, siger direktør Brian Hegermann.

Der bliver solgt grunde lidt hele tiden, så som huskøber skal man ikke hvile på laurbærene, hvis man ønsker at bygge i Ring Søpark.

Brian Hegermann, indehaver Hegermann Huse

Annonce

Flere handler, færre huse

Både udstykningen på Galgehøj/Fredsbovej og Ring Søpark blev første gang udbudt til salg under finanskrisen, og begge udstykninger har undervejs ligget hen i en årrække, hvor grundsalget var gået helt i stå. Selvom det nu er coronakrise, er der stadig grøde i det lokale boligmarked, lyder det fra Nybolig.

- Boligsalget i år ligger generelt over niveauet fra sidste år, så der handles stadig huse. Det eneste, vi mærker, er, at vi får færre nye emner til salg. Det kan blive et problem, hvis vi ikke har nok huse at vise til de købere, der er i markedet. Derfor er min opfordring til sælgerne, at man godt kan sætte sit hus til salg. Der er nemlig købere derude - også for at undgå at boligmarkedet går i stå, siger Rasmus Friis Kronborg.

Annonce

Nye byggegrunde på vej

Ejendomsmægleren ser generelt gerne, at Brædstrup har et stort udbud af de forskellige boligformer samt byggegrunde, og selvom udstykningerne i Galgehøj/Fredsbovej og Ring Søpark snart nærmer sig afslutningen, vil Brædstrup ikke komme til at løbe tør for byggegrunde.

Hegermann Huse har nemlig i de seneste fire-fem måneder arbejdet på et nyt boligområde i Brædstrup, og det lokale husfirma er både i kontakt med grundejeren og kommunen omkring projektet.

- Det bliver et stort projekt med mange byggegrunde, men mere kan jeg heller ikke fortælle om det på nuværende tidspunkt. Men jeg kan love, at Brædstrup ikke løber tør for byggegrunde, siger Brian Hegermann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce