Annonce
Odder

Kulturen bliver samlet under ny chef

Odder Biblioteks leder Allan Malver kan nu føje kulutr- og fritidschef til sin titel. Foto: Søren E. Alwan
Biblioteksleder bliver kultur- og fritidschef og skal sikre sammenhængskraft mellem bibliotek, musikskole og kreativ skole til fælles glæde.
Annonce

Odder: Odder Kommune har fra 1. oktober ansat Allan Malver i en nyoprettet stilling som ny kultur- og fritidschef.

Allan Malver skal sikre sammenhængskraften mellem Odder Kommunes tre kulturinstitutioner; bibliotek, musikskole og den kreative skole og på den måde skabe endnu mere værdi for kommunens borgere.


Min opgave bliver at skabe synergi i kulturen i kommunen og få samlet ressourcerne på området.

Allan Malver, kultur- og fritidschef


Titlen er ny, men Allan Malver ikke et nyt navn i kommunen. I snart tre år har han været leder af Odder Bibliotek, en stilling som han bliver ved med at varetage.

- Jeg tænker ikke, at min arbejdsdag kommer til at ændre sig, for mange af de her ting arbejder vi allerede med på biblioteket. Men nu bliver det formaliseret, og vi kan arbejde med, at vores dygtige og stærke institutioner kan få endnu mere glæde af hinanden, siger den nye kultur- og fritidschef.

Annonce

Synergi i kulturen

Ud over de tre nævnte institutioner skal Allan Malver også stå for folkeoplysningen, de selvejende haller i kommunen og i det hele taget at få ført kommunens kulturstrategi ud i livet.

- Min opgave bliver at skabe synergi i kulturen i kommunen og få samlet ressourcerne på området. Vi skal blandt andet blive endnu bedre til at arbejde på tværs af institutionerne og at tænke skolen ind i arbejdet med kulturen, siger han.

Foruden ledelsesvaret for Odder Kommunes bibliotek, bliver Allan Malver også nærmeste leder for kommunens musikskoleleder. Det indebærer blandt andet, at han sammen med kommunens musikskoleleder skal sikre, at musikskolens strategi og mål realiseres.

Kultur- og fritidschefen refererer til børne,- uddannelses- og kulturdirektør Flemming Skaarup.

- Det har været vigtigt for os at få samlet kommunens kulturinstitutioner samtidig med, at vi rationaliserer på ledelseslaget ved at samle opgaverne under den nye chef, forklarer Flemming Skaarup.

Allan Malver tiltræder den nye stilling 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Sport

HH Elite smed sejren væk i Randers

Annonce