Annonce
Odder

Kulturchef stopper: Er blevet lokket til Horsens

Kultur- og fritidschef Allan Krogh Paludan Malver rykker sydpå til Horsens i slutningen af måneden. Foto: Søren E. Alwan
En jobopfordring, han ikke kunne sige nej til betyder, at kulturchef Allan Malver stopper som leder af biblioteket, VitaPark og kulturen ved udgangen af måneden.

Odder: Det er kun tre år siden, at Allan Malver blev ansat som ny bibliotekschef for Odder Bibliotek. Siden har hans titel ændret sig til kulturchef med ansvaret for både biblioteket, VitaPark og kommunens kultur sådan mere generelt. Opgaverne har han løst så godt, at han stopper ved udgangen af måneden.

- Jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, siger Allan Malver.

Tilbuddet er kommet fra Horsens Kommune, der var på udkig efter den rigtige person til at stå i spidsen for sammenflytningen af Sund By, Borgerservice og Bibliotek i de nuværende rådhusbygninger.

Annonce

- Det er en spændende opgave, der handler om at få forskellige organisationer til at arbejde sammen, og det er jo det, jeg rigtig godt kan lide, siger han og understreger, at han på ingen måder var på udkig efter et nyt job, da han blev kontaktet af en person fra Horsens Kommune.

- Jag har været rigtig glad for at være i Odder og er ked af at skulle herfra, for jeg har haft mange spændende opgaver og er hele tiden blevet tilpas udfordret, siger Allan Malver.

Han stopper allerede ved udgangen af måneden for at tiltræde sin nye stilling 1. maj.

Den sidste tid får han travlt med opsamling og overleveringer til de ansatte, der skal holde hans opgaver i hånden, mens der arbejdes på at finde en afløser.

- Og det kan nok ikke udelukkes, at der bliver kigget lidt på setuppet, inden der ansættes nye folk, siger Allan Malver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce