Annonce
Kultur

KulisseLageret slår dørene op 7. maj: Klar med fuldt program i maj og juni

AbeKejser åbner majprogrammet hos KulisseLageret. Pr-foto
Rikke Thomsen, Abekejser, Mellemblond og mange flere bands og artister klar til at møde publikum i Horsens. KulisseLageret venter stadig på at høre, hvordan restriktionerne bliver - men dørene er åbne fra 7. maj.

Horsens: Den sidste melding om retningslinjerne for at holde koncert mangler endnu, men sikkert er det, at KulisseLageret slår dørene op 7. maj med fuldt program for maj og juni.

Det er koncerter, som skulle have været spillet i efteråret og vinter, og som har måttet udskydes, forklarer spillestedsleder Jeppe Vind, der går ud fra, at KulisseLageret må tage 50 siddende gæster ind mod normalt 150. Sådan var reglerne i hvert fald i efteråret.

På programmet står en række bands og kunstnere, som glæder sig til at igen at møde publikum.

Annonce

- Hele fødekæden inden for musikbranchen er virkelig presset, så det er vigtigt, at vi kommer i gang igen, siger han, der arbejder med forskellige scenarier for genåbning, mens han venter på besked om, hvordan restriktionerne bliver.

Abekejser indleder

Abekejser genåbner scenen fredag den 7. maj. Det er et ungt band, som er blevet en lille sensation i sig selv. Alt fra tunge hiphopbeats, dansable synthbass-linjer til nordiske jazz-toner byder det på.

Søndag aften er Mellemblond på plakaten. Mellemblond er intens indie og er af Klaus Lynggaard blevet beskrevet som “en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.

Annonce

Stevie Wonder og samtalekoncert

Herefter er der lokal Stevie Wonder hyldest med Allstars-bandet Masterblaster, som fejrer ikonet på hans 71 års fødselsdag, torsdag d. 13. maj.

I maj kan man også møde komikeren Sebastian Dorset og musikeren og radioværten Frank Ziyanak, som blandt andet er kendt for P6 Beat-programmet ”Far Rock”, holder en samtale-koncert med titlen ”Hvad er livet?”.

Den sønderjyske sangskriver, Rikke Thomsen, lægger vejen forbi med sine stærke fortællinger på sønderjysk. Og indiebandet, Falderebet, med ekshorsensianeren Bo Bech Arvin i front, får hjemmebane-debut fredag d. 28. maj.

Rikke Thomsen skriver og synger på sønderjysk. Pr-foto

I juni kan koncert-publikummet blandt andet møde Chinah, pop-indie-band, der er aktuel med nyt album.

Også Mette Juhl, der har lokale rødder, besøger Kulisselageret med en jazzkoncert, og hun bakkes op af en trio, der tæller endnu en horsensianer, pianisten Søren Bebe.

Chinah er et pop-indie-band, som er pladeaktuel. Bandet kan mødes i juni på Kulisselageret. Pr-foto

Fra spillestedet lyder der en opfordring til, at man møder op i god tid, så der er tid til at tjekke coronapas. Også de endelige retningslinjer skal man være opmærksom på. Det kan man blandt andet ved at gå ind på www.kulisselageret.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce