Annonce
Kultur

Kulisselageret fejrer 25 år med håndplukkede koncerter

Søndag 24. november inviterer Kulisselageret og Blueskartellet til endnu en runde "Blå Søndag" med en gedigen bluesmusiker, Mike Andersen, som jamvært. PR-foto
Baal, Benal, Hatesphere og mange flere tegner to et halvt årti på byens spillested.
Annonce

Horsens: Den 17. november markerer et skarpt hjørne for Kulisselageret, og spillestedet har sat et jubilæumsprogram sammen, som kommer godt rundt i hjørnerne med gedigne koncertoplevelser og et nysgerrigt blik på, hvad der rører sig på musikscenen, lyder det i en pressemeddelelse.

Ud over musikken har Kulisselageret været primær hjemsted for mange af byens koncertarrangørforeninger samt andre kreative kræfter og frivillige ildsjæle. Og således er også jubilæumskoncerterne en afspejling af, hvor langt man kan nå "with a little help from our friends".

Fredag 15. november bliver første skud, og sammen med foreningen Rockministeriet har Kulisselageret fået fingre i et af de mest banebrydende og ikoniske danske rockbands fra midten af 90'erne, hvor også Kulisselageret startede. Baal satte fra start en kompromisløs kurs for rock med det helt store vingefang med Bjørn Fjæstad som karismatisk frontfigur.

Onsdag 20. november overlades scenen til det allerførste led i den musikalske fødekæde, nemlig de unge talentfulde bands fra Horsens Musikskole.

Fredag 22. november har Kulisselageret allieret sig med Horsens Ny Teater ovenpå, og sammen præsenteres et af de mest toneangivende danske music acts de seneste år; nemlig Benal. Duoen har bidt sig fast med hits som "Uh babe" og "Nu her". Support bliver indietrioen Jung.

Fredag 15. november præsenterer Kulisselageret Baal, der fra starten satte en kompromisløs kurs for rock med det helt store vingefang med Bjørn Fjæstad som karismatisk frontfigur. 2019 markerer en imponerende værdig gendannelse med albummet "Time is Old". PR-foto
Annonce

Tretrinsraket med metalmusik

Lørdag 23. november markerer Kulisselagerets rolle som base for de helt hårde genrer, og sammen med foreningerne Hard Rock Horsens og Metalmafiaen venter en tretrinsraket udi metalmusikkens afarter:

Første trin er lokale Insign, som excellerer udi hård men melodiøs rock. Andet trin er aarhusianske Mak'vaerk, som dyrker den riffbaserede hard rock. Og tredje trin er landets mægtigste eksportør indenfor dødsmetal-genren, Hatesphere.

Søndag 24. november inviterer Kulisselageret og Blueskartellet til endnu en runde "Blå Søndag" med en gedigen bluesmusiker som jamvært. Det bliver med den internationalt anerkendte sanger og guitarist Mike Andersen.

Jubilæumsfejringen rundes af med et besøg af kvartetten Gypsy Vendetta tirsdag 26. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Så er det nu, det gælder

Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Annonce