Annonce
Horsens

KulisseLageret aflyser genåbnings-koncert

Jeppe Vind havde sammen med resten af folkene på KulisseLageret forberedt en coronasikker genåbning af spillestedet, hvor scenen har stået tom i et halvt år. Efter stigende smittetal i kommunen vil man dog ikke tage chancer, og koncerten med Drew Sycamore-koncerten er derfor aflyst. Arkivfoto: Morten Pape
Stigende smittetal i Horsens Kommune får spillested til at reagere med dags varsel. Vil ikke tage chancer.
Annonce

Horsens: Efter et halvt års koncert-tørke på grund af corona var der lørdag aften lagt op til genåbningskoncert på KulisseLageret i Horsens. Nu bliver genåbningen imidlertid aflyst - netop på grund af corona.

Smittetallet i Horsens blev fredag konstateret bekymrende højt, borgmester Peter Sørensen (S) opfordrede til ekstra opmærksomhed blandt borgerne, især i større forsamlinger, og dén situation reagerer spillestedet på, oplyser spillestedsleder Jeppe Vind.

KulisseLageret havde ellers forberedt sig på en corona-sikker genåbning med restriktioner i baghovedet, men man ønsker ikke at tage chancer i den nuværende situation, forklarer Vind.

Annonce

Borgmester: Pas på hinanden

Kommunens krisestab er i skrivende stund i gang med at undersøge hvilke tiltag, det kan blive nødvendigt at tage i forhold til arrangementer i kommunen. Fredag var forventningen en udmelding i løbet af lørdagen.

Jeppe Vind kunne fredag ikke uddybe, om og hvornår genåbningskoncerten, der havde sat Drew Sycamore stævne med det horsensianske musikpublikum, bliver gennemført.

- Vi skal hjælpe hinanden med at passe på hinanden. Som det er nu, er der ikke nye retningslinjer eller anbefalinger i Horsens Kommune, men hvis det sker, melder vi klart og tydeligt ud, lød det fredag fra borgmester Peter Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce