Annoncørbetalt indhold

KROP OG JOB: Fordi det ikke er ligegyldigt, hvilket tøj du arbejder i

Hver eneste dag tilbringer du 7+ timer på arbejde. Hvorfor ikke være klædt optimalt på fra top til tå? Moderne arbejdstøj og -udstyr giver dig nogle helt nye muligheder, når det gælder ergonomi, beskyttelse mod solen og all-round fleksibilitet. Og så gør det vel heller ikke noget, at du kan kombinere working, being sporty og good looking!

Forsommeren 2018 har været til den gode og meget varme side med masser af sol! Hvorfor ikke lade dit arbejdstøj være med til at beskytte dig og din hud mod solen?

For eksempel med nyt UV-arbejdstøj fra Engelbert Strauss, der bringer dig sikkert gennem en varm og solrig tid. Tøjet er lavet i lette materialer, så det ikke føles tungt og varmt. Det er samtidig åndbart, og så har det en beskyttelsesfaktor på 50+. Det svarer til let sportstøj, der er kombineret med arbejdstøjets holdbarhed og tilføjet en ret høj beskyttelsesfaktor.

Arbejdstøj med trend-faktor

Hele udtrykket på UV-Protection og de øvrige workerstyles fra Engelbert Strauss giver dig mulighed for at sætte arbejdstøj sammen, der ikke bare virker, men også giver dig et personligt look, når du er på arbejde.

Virksomhedens designere laver til hver sæson arbejdstøj med masser af trend-faktor, hvor de kombinerer det robuste, fleksible og funktionelle med de nyeste farver, materialer og funktioner. Det giver rigtigt gode tilbagemeldinger på fra kunderne, og i dag skal arbejdstøj ikke bare være funktionelt. Det må også gerne være mere personligt og have lidt kant i sit udtryk. Det er Engelbert Strauss'Printed Shirts et godt eksempel på. De tilsætter en god del humor til arbejdstøjet.

Smart sikkerhed på skosiden

Arbejdssko har ikke bare en vigtig opgave med at beskytte dine tæer og fødder! De skal også give dig komfort, så du - og dine fødder - føler sig godt tilpas hele arbejdsdagen igennem. Hos Engelbert Strauss er er en næsten videnskabelig tilgang til arbejdssko, hvor der bliver arbejdet med forskellige sikkerhedsniveauer, så du kan vælge den sko og den sikkerhed, der passer til netop dit job. Også her forsøger man at kombinere det sikre og praktiske med et smart look, og lige nu er det de lette og sporty forårsmodeller, der vækker opsigt derude på byggepladserne, på værkstedet eller i haven.

Beskyttelse og sikkerhed lige ved hånden

Med både arbejdstøj og -sko på plads er det til tid til at få noget arbejde fra hånden. For Engelbert Strauss er det naturligt at hjælpe dig i hverdagen med al slags beskyttelse til hænder, øjne, ører, knæ, hoved osv. Det betyder, at virksomheden både klæder dig godt og smart på, men også gerne vil hjælpe med at passe godt på dig, når du er på arbejde. Det gør man med et meget bredt sortiment af udstyr til arbejdsbeskyttelse, og med har driftsmidler, der gør fastholdelse, transport, rengøring og indretning meget nemmere.

Artiklen er sponsoreret af Engelbert Strauss

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.