Annonce
Brædstrup

Krom og brede biler: Amerikanerbiler er igen klar til Pejsegården

Snart er der igen amerikanerbiltræf ved Pejsegården. Her er det arrangørerne Connie og Peter Aalykke fra Flemming sammen med hoteldirektør Jytte Nygaard. Arkivfoto
80 amerikanske biler samt en række motorcykler forventes til træffet "US-Biler i Texas Town" 22. juni ved Hotel Pejsegården.

Brædstrup: Det populære amerikanerbil-træf US-Biler i Texas Town er nu på trapperne igen. Konceptet er det samme som de foregående fire år, hvor amerikanske biler og motorcykler har mødtes på Pejsegården, og hvor der efter biludstillingen har været fest i Pejsegårdens "Texas Town".

Stævnet finder sted lørdag 22. juni, og der forventes ikke færre end 80 amerikanerbiler plus motorcykler, oplyser Peter Aalykke, der er tovholder for arrangementet.

Træffet starter i det små allerede fredag 21. juni om aftenen, når der kommer flere fra den ”faste garde” fra hele landet.

De fleste køretøjer ankommer lørdag formiddag efter klokken 10, og publikum inviteres til at se de skinnende biler og motorcykler fra kl. 10.30. Squaredance-gruppen ”Join Hands” danser mellem kl. 11 og 12.

Der er mulighed for at købe amerikansk inspireret frokost i Dillen, inden køretøjerne kl. 13 tager på cruise til Horsens, hvor bilerne og motorcyklerne er inviteret indenfor ved firmaet Dækimporten, der fremviser sit sortiment af fælge og dæk til amerikanerbiler.

Klokken 15 returnerer køretøjerne til træfpladsen ved Pejsegården, hvor to dommere fra amerikanerbil-klubberne ”Lowriders Car Club” og ”Woodward Avenue Car Club” i Horsens udpeger de to fineste biler og uddeler pokaler og præmier til dem.

Fra kl. 19 er der stor fest i Texas Town på Pejsegården. Både publikum og træfdeltagere kan melde sig til i receptionen. Under festen vælger deltagerne den bedst udklædte kvinde og mand i cowboy- eller 50’er-outfit. Og igen her er der præmier. Festen afrundes i den roterende bar på hotellet, hvor der er levende musik.

Træffet afsluttes søndag kl. 11, når de overnattende deltagere tager afsked.

Annonce

Køretøjer og stegt flæsk

US Biler i Texas Town finder kun sted én gang om året, men et mere hyppigt træf ved Pejsegården er "Køretøjer og Stegt Flæsk". Træffet gennemføres en gang hver måned fra klokken 17 til 21 i sommerperioden 10. juni, 1. juli, 5. august, 2. september og 30. september.

- Til dette træf kan alle køretøjer, biler, motorcykler, knallerter, traktorer med mere uanset årgang, oprindelse, mærke og model deltage. Man kan tage sin aftensmad med og nyde den på sit campingbord ved sit køretøj, eller købe stegt flæsk i bistroen Dillen på Pejsegården. Vi kører hjem, når det mørkner, oplyser Peter Aalykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce