Annonce
Brædstrup

Krohaven skyder op: De første beboere kan flytte ind til foråret

Byggeriet af Krohaven gik i gang i oktober sidste år og opførslen af de to nye blokhuse er godt på vej. Ifølge Domea vil de første beboere kunne flytte ind til april. Foto: Henrik Sandvad
Byggeriet af 32 nye lejligheder i Krohaven i Brædstrup er langt fremme og følger tidsplanen ifølge Domea Horsens. Her forventer man, at de første beboere kan flytte ind til april næste år.
Annonce

Brædstrup: Der er godt gang i byggeriet af nye boliger i Brædstrup i disse år, og særligt i år er der travlt på byggepladserne med at opføre nye lejligheder og rækkehuse.

Således kunne Peja Ejendomme forleden fejre rejsegilde på 77 nye lejligheder i Sønderhaven på Søndergade 27 i Brædstrup, men også i den anden ende af byen på Nørregade 11 skyder der nyt byggeri op.

Her opfører Dansk Boligbyg 32 lejligheder i Krohaven for boligselskabet Domea. Byggeriet består af to punkthuse på fire etager, og hos Domea Horsens mærker man en stor interesse for byggeriet.

- Det er første gang, Domea prøver at bygge i Brædstrup, og vi er glade for, at vi får så mange henvendelser på de nye lejligheder. Vi håber, at vi sammen med de mange andre byggeprojekter i byen kan være med til at løfte bysamfundet derude. Det er rigtigt godt for et lille samfund, at der kommer nogle nye boliger til, og det kan forhåbentlig være med til, at der er nogle ældre, der sælger deres parcelhuse, så der kan komme børnefamilier til, siger Lars Todbjerg, kundechef i Domea Horsens.

Annonce

Indflytning til april

Boligselskabet forventer, at de første beboere kan flytte ind i Krohaven til april næste år, og  Domea Horsens har netop åbnet op for udlejningen.

Coronakrisen har ikke haft betydning for byggeriet i Krohaven, som foreløbig holder tidsplanen. Foto: Henrik Sandvad

- Vi regner med, at vi vil holde et åbent hus i efteråret, hvor vi vil vise lejlighederne frem, og vi vil gentage de åbent hus-arrangementer et par gange i vinter og i foråret for at få gang i udlejningen. Det er vigtigt at komme tidligt i gang i et projekt som dette, fordi de folk, der skal sælge et hus, også skal vide sig sikre på, at de har noget andet, de kan komme over i, siger Lars Todbjerg.

Annonce

Godt for byens udvikling

De nye lejligheder i Krohaven bliver på mellem 84,5 og 106 kvm. Helt præcist bliver der 16 tre-værelses, otte to-værelses og otte fire-værelses lejligheder, og det samlede etageareal bliver på godt 3000 kvm.

Sådan vil de nye boliger i Krohaven i Brædstrup tage sig ud, når de står færdige i begyndelsen af 2021. Illustration: tnt arkitekterne

Derudover anlægges der 32 p-pladser og 64 cykel-p-pladser  og grønne fællesarealer på den godt 5000 kvm store grund, som tidligere husede Brædstrup Kro.

- I Domea er vi glade for, at vi har fået lov og mulighed for at være med til at udvikle Brædstrup og få sat byen på landkortet. Horsens Kommune er god til at kigge ud og udvikle de små byer, hvilket er med til at holde liv i de små samfund, siger Lars Todbjerg.

Det er Rum i Horsens og tnt arkitekter i Valby, der har tegnet byggeriet på Krohaven, mens Oluf Jørgensen, Horsens, er rådgivende ingeniører. Hele entreprisesummen er på 33,5 mio. kroner.


Det er første gang, Domea prøver at bygge i Brædstrup, og vi er glade for, at vi får så mange henvendelser på de nye lejligheder.

Lars Todbjerg, kundechef i Domea Horsens
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce