Annonce
Horsens

Kristians Kaffebar rullede ind på Torvet

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, besøgte onsdag eftermiddag Torvet, hvor han bød på kaffe og kanelsnegle. Foto: Morten Pape
Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, er presset i meningsmålingerne, men der var fuld opbakning fra baglandet og DF-sympatisører, da han besøgte Torvet i Horsens onsdag eftermiddag.

Horsens: Når man er lidt presset, er det rart at komme rundt i landet og få et lille klap på skulderen.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, besøgte Torvet i Horsens onsdag eftermiddag, og her var der trods den aktuelle modgang i meningsmålingerne fuld opbakning fra baglandet og de fremmødte sympatisører af partiets politik.

- Jeg får masser af gode råd fra folk. Man kan sige, at vi lige nu rykker sammen i bussen, sagde partiformanden, der ikke virkede tynget af den aktuelle modgang.

- På min tur rundt i landet står jeg til rådighed og lytter til borgerne. Folk fortæller deres egne historier, og det gør mig klogere. I en valgkamp er interessen større. Det er som om, at det lige nu er mere tilladt at diskutere politik, og det er jeg selvfølgelig glad for, konstaterede han.

Med på turen rundt i landet er en rullende kaffevogn, Kristians Kaffebar, der serverer kaffe-specialiteter og varme kanelsnegle.

- Det er noget typisk dansk over det at få en kop kaffe og en snak. Det skaber en god ramme, sagde Kristian Thulesen Dahl, der efter tre timer på Torvet satte kursen mod Aalborg og flere snakke med danskerne.

Annonce
Jeg får masser af gode råd fra folk. Man kan sige, at vi lige nu rykker sammen i bussen.

Kristian Thulesen Dahl (DF), partiformand

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce