Annonce
Horsens

Krisecentre får penge fra lokal virksomhed: Vi vil hjælpe enkeltpersoner i en svær tid

West, som har doneret penge til krisecentrene, producerer små dele til medicinalbranchen, som produceres med værn for urenheder og støv. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Horsens Krisecenter for voldsramte kvinder og Horsens Krisecenter for mænd har for nylig fået en økonomisk håndsrækning fra Horsens-virksomheden West Pharmaceutical.

Det oplyser virksomheden, der med produktion på Fuglevangsvej blandt andet producerer små kapsler til forsegling af medicinglas.

West har under corona-pandemien arbejdet for at sikre en konstant levering til medicinalbranchen, hvis forbrugere især i corona-tiden har været afhængig af forsyninger. Men virksomheden har samtidig ønsket at yde støtte til enkeltpersoner, som måske har det ekstra svært i den svære tid, fortæller direktør Peter Thorup Hovgaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Byens to krisecentre har hver modtaget 28.000 kroner til at forsøde tilværelsen for beboerne.

West Pharmaceutical, der er amerikansk ejet, har en stærk tradition for at støtte socialt velgørende formål. Ifølge direktøren er virksomheden præget af en kultur, hvor både virksomhed og medarbejdere bestræber sig på at give tilbage til samfundet ved, blandt andet med økonomisk støtte og frivillighed, at vise engagement i de samfund, hvor de bor og arbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce