Annonce
Horsens

Kraftigt snevejr afblæst: Hvis man vil bygge en snemand skal man skynde sig

Sneen i Horsens forsvinder ifølge DMI lige så hurtigt, som den er kommet. Så vil man nå at lave en snemand, skal man skynde sig. Foto: Claus Skovholm

Horsens: Hvis man bor i Horsens og har planer om at lege i sneen, skal man skynde sig at få noget overtøj på og komme udenfor.

Sådan lyder meldingen fra DMI, der spår temperaturstigninger resten af weekenden.

- Hvis man vil lave snemænd, er det ved at være sidste udkald, for der er stigende temperaturer på vej i Horsens, siger Thyge Rasmussen, vagtchef hos DMI.

Den sne, der faldt fredag aften, kan meget vel blive det eneste sne i løbet af weekenden.

- Horsens har fået to til fire centimeter sne ligesom resten af Jylland. Men mens sneen fortsætter andre steder i landet, vil temperaturen i Horsens stige til et par graders varme i løbet af eftermiddagen, siger Thyge Rasmussen.

Her vil temperaturen ifølge vagtchefen blive liggende resten af weekenden, som meget vel kommer til at byde på regn både lørdag og søndag.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

HFS mistede førstepladsen

Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce