Annonce
Kultur

Kræmmermarked har corona-kvaler: Er de købt eller solgt?

Styregruppen bag Horsens Kræmmermarked står som mange andre arrangører foran en sæson fuld af tiltag. Men hvad kan lade sig gøre og på hvilke betingelser? Arkivfoto: Michael Svenningsen
- Det er stadigt uklart, om vi for andet år i træk må aflyse på grund af corona-pandemien, lyder det fra styregruppen bag det store marked på Dyrskuepladsen.

Horsens: Folkene bag Horsens Kræmmermarked stiller sig nu op i køen af arrangører, der har kvaler med den manglende afklaring om corona-pandemiens konsekvenser for forårets og sommerens arrangementer.

De efterlyser kort sagt svar på, om de er købt eller solgt.

"Horsens Kræmmermarked er klar til at slå portene op til årets kræmmermarked 31. juli og forhåbentlig et kæmpe bankospil 30. juli, men det er stadigt uklart, om vi for andet år i træk må aflyse på grund af corona-pandemien," oplyser styregruppen bag det store marked på Dyrskuepladsen.

Her savner medlemmerne grønt lys fra myndighederne og besked om, hvilke muligheder og begrænsninger et grønt lys i givet fald vil betyde.

"... kan vi samles i teltene, hvor mange besøgende må der være, skal der være mere afstand mellem kræmmere osv.?"

Annonce

Der mangler et godt marked

"Vores leverandører, musikere, div. udstillinger og ikke mindst alle vore hjælpere står klar i kulissen for, at vi igen kan få et rigtig godt marked. Vores trofaste publikum har tilkendegivet, de mangler et godt marked og komme ud for at opleve noget efter næsten et års nedlukning af diverse arrangementer," skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

Håbet er en snarlig udmelding:

"Så er vi klar til at lave aftaler med tivoli, musik, kræmmere, leverandører og alle de frivillige hjælpere, der er tilknyttet vores marked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce