Annonce
AC Horsens

Skadet Kortegaard før nedrykningsdyst: Det skal afgøres i dag

Thomas Kortegaard forventer et slippe med en kort pause oven på den fiberskade, som tvang ham fra banen i Hjørring for en uge siden. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
- Vi skal ikke tale om matchbolde, men om at levere en god præstation, siger den rutinerede AC-spiller.

Horsens: Thomas Kortegaard var tilbage i AC Horsens' startopstilling efter en længere pause, da holdet vandt med 1-0 i Hjørring, men allerede i første halvleg måtte han lade sig udskifte med en forstrækning i baglåret.

- Jeg har desværre god erfaring i den slags, så den er ikke så slem. Jeg er ikke ude i mange uger. Jeg har ikke kunnet træne i et stykke tid, og så er den slags skader altid en risiko. Der kan nå at ske meget på kort tid i forhold til at blive klar, siger Thomas Kortegaard.

Det vil dog være en stor overraskelse, hvis han er med i kampen mod Vendsyssel på søndag, og så håber den rutinerede AC-spiller, at der ikke bliver brug for flere kampe.

- Vi vil gerne have det afgjort. Vi har fået vendt tingene i de to seneste kampe mod AGF og Vendsyssel, men der bliver ikke tale om, at vi undervurderer Vendsyssel. Vi har været så ustabile i 2019, at alle ved, at vi ikke har råd til at fejle. En føring på 1-0 er heller ikke meget. Risikoen for at undervurdere en modstander havde været større, hvis vi havde en sejr på 2-0, siger Thomas Kortegaard.

AC Horsens har haft mange matchbolde i forhold til at sikre en ny sæson i Superligaen.

- Vi har talt meget om de matchbolde, men det skal ikke være vores fokus. Vi skal have fokus på at levere en god præstation, og hvis vi gør det, spiller vi i Superligaen i næste sæson uanset, om vi afgør det mod Vendsyssel, eller vi skal spille yderligere to kampe mod et 1. divisionshold, siger Thomas Kortegaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce