Annonce
AC Horsens

Skadet Kortegaard før nedrykningsdyst: Det skal afgøres i dag

Thomas Kortegaard forventer et slippe med en kort pause oven på den fiberskade, som tvang ham fra banen i Hjørring for en uge siden. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
- Vi skal ikke tale om matchbolde, men om at levere en god præstation, siger den rutinerede AC-spiller.

Horsens: Thomas Kortegaard var tilbage i AC Horsens' startopstilling efter en længere pause, da holdet vandt med 1-0 i Hjørring, men allerede i første halvleg måtte han lade sig udskifte med en forstrækning i baglåret.

- Jeg har desværre god erfaring i den slags, så den er ikke så slem. Jeg er ikke ude i mange uger. Jeg har ikke kunnet træne i et stykke tid, og så er den slags skader altid en risiko. Der kan nå at ske meget på kort tid i forhold til at blive klar, siger Thomas Kortegaard.

Det vil dog være en stor overraskelse, hvis han er med i kampen mod Vendsyssel på søndag, og så håber den rutinerede AC-spiller, at der ikke bliver brug for flere kampe.

- Vi vil gerne have det afgjort. Vi har fået vendt tingene i de to seneste kampe mod AGF og Vendsyssel, men der bliver ikke tale om, at vi undervurderer Vendsyssel. Vi har været så ustabile i 2019, at alle ved, at vi ikke har råd til at fejle. En føring på 1-0 er heller ikke meget. Risikoen for at undervurdere en modstander havde været større, hvis vi havde en sejr på 2-0, siger Thomas Kortegaard.

AC Horsens har haft mange matchbolde i forhold til at sikre en ny sæson i Superligaen.

- Vi har talt meget om de matchbolde, men det skal ikke være vores fokus. Vi skal have fokus på at levere en god præstation, og hvis vi gør det, spiller vi i Superligaen i næste sæson uanset, om vi afgør det mod Vendsyssel, eller vi skal spille yderligere to kampe mod et 1. divisionshold, siger Thomas Kortegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flue nedlagde motorcyklist

Annonce